Landslaget laddar med Vitamin Well

Sportdrycksföretaget Vitamin Well siktar mot fotbolls-EM i Holland i sommar. Det gör företaget tillsammans med ett antal utvalda spelare från damlandslaget.

Företaget Vitamin Well är officiell sportdryck för samtliga svenska fotbollslandslag. Såväl dam-som herrlandslaget och även U21-laget. Fokus just för företaget ligger av förklarliga skäl på sommarens europamästerskap i Holland. Där ska damlandslaget försöka upprepa den fantastiska framgången från OS i Rio där det blev en silvermedalj. Varumärkeschefen på Vitamin Well, Petter Ericson Hållén kommenterar samarbetet så här i ett pressmeddelande.

–  Det är ett gäng med härliga, starka personligheter med en tydlig ödmjukhet i sitt sätt att vara – trots att de är världsklasspelare. De är mycket inspirerande att arbeta tillsammans med och inte minst viktiga förebilder.

För Vitamin Well innebär satsningen bland annat att företaget samarbetar med ett antal utvalda landslagsspelare och publicerar intervjuer, producerar material och arrangerar tävlingar. EM i Holland spelas mellan den 16:e juli och 8:e augusti.