Ligma säljer Oakley Golf till golfbutikerna

Ligma Group tar hand om försäljningen av Oakley mot golfhandeln. Avtalet gäller Oakleys alla produkter; solglasögon, skor, kläder och bagar och gäller från den kommande säsongen.

Oakley satsar allt mer på golf och det är inte bara genom att förse deras speciella golfglasögon med de nya, revolutionerande Prizmlinserna. De satsar även stort på kläderna med flera spelare på PGA-touren som ambassadörer, däribland Bubba Watson. Ligma säger att Oakley passar perfekt in i deras sortiment av tillbehör från bland andra Sun Mountain, SeeMore, Iomic och PitchFix. Med kläderna blir de nu en mer komplett golfleverantör.

Sedan tidigare har Oakley lagt ut försäljningen till MC-handeln på DBC Sweden.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Oakley

    Oakley grundades 1975 av pionjären Jim Jannard som startade verksamheten genom att tillverka handtag för motocross och BMX. År 1980 lanserade man sin första goggle, O-Frame som snart skulle revolutionera motocrossindustrin och senare även skidindustrin. Idag producerar Oakley allt från kläder och hjälmar till solglasögon och goggles och har med banbrytande teknik och innovation fortsatt stärka sin position på marknaden.