Henrik Harlaut filmar med Garmin

Kampen om att vinna actionkameramarknaden är stenhård och Garmin lägger in en högre växel genom att bland annat knyta till sig skidåkaren Henrik Harlaut.

Garmin storsatsar på sin actionkamera Virb och har knutit till sig skidåkaren och dubbla X_gamesvinnaren Henrik Harlaut. Henrik kommer att vara Virbs ambassadör och använda kameran under både träning och tävling. Garmin är dessutom med som kamerasponsor av Henriks filmprojekt  Be Inspired som ska vara klart hösten 2016.

En annan del av kamerasatsningen är att Garmin har anställt Roger Bruhn för att driva försäljningen. Roger jobbade tidigare med Gopro i Sverige så han kan marknaden för actionkameror utan och innan. Bland annat kommer han att se till så att Garmin Virb syns mer på mässor och events.

 

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Garmin Sweden AB

    Som en ledande global leverantör av navigationslösningar strävar Garmin efter att tillverka överlägsna produkter för bilar, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som är en grundläggande del av våra kunders liv. Inom sportsegmentet erbjuder vi en bred produktlinje av sportklockor, aktivitetsband, golf-gps:er, actionkameror och cykeldatorer för både motionärer och elitsatsande idrottsmän och idrottskvinnor.