Fjällkartan på armen

Efter de stora framgångarna med gps-klockor för löpning och golf lanserar Garmin nu en gps-klocka för outdoorfantasterna. Klockan heter Tactix och har förutom gps även höjdmätare, barometer och kompass.

Med hjälp av waypoints som du lagt in innan turen får du hela tiden vägledning för hur du ska ta dig till nästa punkt. Klockan loggar också per automatik din rutt så att om du behöver vända tillbaka på grund av dåligt väder eller skada kan gå i samma spår som du kom.

Som om inte det var nog så kan klockan kommunicera med din smartphone för delning av dagsetapper på sociala medier och dessutom fungera som fjärrkontroll till Garmins actionkamera Virb. Plus att Tactix fungerar som en gps för löpning eller cykling med mätning av distans, hastighet och tempo.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Garmin Sweden AB

    Som en ledande global leverantör av navigationslösningar strävar Garmin efter att tillverka överlägsna produkter för bilar, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som är en grundläggande del av våra kunders liv. Inom sportsegmentet erbjuder vi en bred produktlinje av sportklockor, aktivitetsband, golf-gps:er, actionkameror och cykeldatorer för både motionärer och elitsatsande idrottsmän och idrottskvinnor.