Sportfack 1-2016

Utgivningsdatum 8 januari 2016

Årets leverantör
Nu är det åter avgjort. Vem som av alla leverantörer gjorde återförsäljarna mest nöjda. I år har vi en ny vinnare och massor med nykomlingar.

Årets vinnare
Det är ett anrikt företag. De jobbar med friluftsprodukter och har alltid valt att gå sina egna vägar. Stor i Sverige men också ute i världen. Årets vinnare är . . .

Tema: Idé&Trend
Nytt år med nya trender och nya produkter. Vi har valt ut fyra segment och pratat med ett antal aktörer om vad som komma skall. Följ med och ta en titt på framtiden.

Alpint
Renodlad pistskidor och touringskidorna närmar sig varandra. Det blir möjligt för att skidorna blir lättare tack vare nya materialval. Konsumenten kan göra flera aktiviteter med samma produkter.

Längd
Stighudsskidorna kommer på bred front. Nästan alla tillverkare har sina egna modeller och stighudarna finns nästa säsong också på skidor i toppsegmentet.

Outdoor
Ett plagg för många olika aktiviteter är höstens melodi också bland outdoorprodukterna. Sedan blir miljöaspekten viktigare för både producenterna och konsumenterna

Träning
Trenden är att träningen blir hårdare och mer ansträngande. Det ställer också höga krav på träningsprodukterna som ska tåla slitage och tuffa förhållanden.

Stadiums nye vd
Det blir grundaren Ulf Eköfs son som tar över styret av Stadiumkedjan. Karl Eklöf har levt med bolaget sedan han var ung och övergången från far till son blir därför smärtfri.

Gear of the Year
Det har åter blivit dags att utse årets intressantaste produkter, varumärken och företag. Kolla kandidaterna och fundera över produkterna. I år kan du dessutom vara med och rösta och utse vinnarna.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fourfield lämnar NK

4 kommentarer

framtid: Nu har Sealife öppnat upp NK Sport & Fritid och det känns redan fräschare och som om personalen mår bättre. En mycket trevligare butik än innan. Lycka till Sealife och ni kommer få fina resultat...

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

  • Sportfack 07/08-2017