Sportfack 01-2018

Utgivningsdatum 5 januari 2018

Årets levarantör
Återigen kan vi presentera listan som många i Sportsverige har väntat på: Årets Leverantör Sport. Listan visar vem som har lyckats med sina satsningar, och vilka som har haft det lite tyngre. Se hur dina kolleger eller dina samarbetspartners har presterat.

Årets vinnare
Du behöver inte nödvändigtvis vara stor för att göra ett bra jobb. Det visar vinaren av Årets Leverantör Sport med all tydlighet. Dessutom fick företaget den högsta totalpoängen någonsin. Enligt segrarna handlar framgångarna om passion, prestanda och kvalitet för att få nöjda återförsäljare.

Gear of the Year
Det har åter blivit dags att utse årets bästa produkter och varumärken. Årets finalister är nog de starkaste någonsin. Kolla alla nomineringarna och var med och utse vinnarna.

Ecoride
Ett av de äldsta elcykelföretagen i Sverige, Ecoride, gör en omorganisation. Ecoride, Walleräng och ytterligare några företag går samman och bildar Pro Nordic E-bike Group. För att leda den nya elcykelkoncernen har företaget rekryterat Mårten Nydahl, en tungviktare inom den svenska cykelbranschen.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ralph Lauren-chef ska styra Champion Norden

1 kommentar

Martin Willners: Bra jobbat med Champion Ralph. 36 år är imponerande och ger respekt. Och lycka till med varumärket Klas – kul att du är tillbaka i sportbranschen.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842