Sportfack 11-2017

Utgivningsdatum 20 november 2017

Reeboks balansgång
Skojätten Reebok vill både tillverka hard coreträningsskor och också moderiktiga sneakers. En balansgång som företaget löser bland annat genom att ta hjälp av kända toppatleter och influencers.

Smartare hjälmar
Livall förser cykel- och skidhjälmar med modern, digital teknik. Från blinkers och högtalare till kommunikation med polarna och SOS-funktion.

100-mäktigaste
Det var tre år sedan sist, och nu är det återigen dags att presentera vi listan med sportbranschenas 100 mäktigaste personer. Kolla hela listan och fundera om du håller med juryns bedömningar.

Vinnaren
Personen som rankats högst på listan över de mäktigaste inom sportbranschen har gjort en lång resa. Hen började sin karriär på butiksgolvet, och har genom hårt arbete avancerat till den absoluitas toppen. Ett tydligt ledarskap och lojalitet är några av hens egenskaper.

Cykelkungen
Den person som kom höst upp på listan inom cykelsegmentet är nästan född in i cykelbranschen. Hen har också ett brett internationellt perspektiv efter många år utomlands. Med ett eget genuint cykelintresse och en fin näsa för affärer gör hen till en ledare med visioner och pondus.

Merida breddar sig
Leverantören Merida Sverige utökar sin varumärkesportfölj med komponent- och tillbehörsproducenten Topeak. Samarbetet ligger i linje med företagets strategi att bli en komplett cykelleverantör, både i Sverige och i hela Norden.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jackan som klickar i alla hållbarhetsboxar

3 kommentarer

Anders Nilsson: Tekniken finns och används redan i plagg från Houdini, lite research hade kanske varit på sin plats även om jag också gillar Woolly's Kickstarter...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842