Sportfack 10-2016

Utgivningsdatum 17 oktober 2016

Tema: Inför vintern
Vintern är en period då sportbranschen kan tälja guld eller gå i stå. Vi träffar aktörer som står beredda inför vintersäsongen och kollar vad de har på gång.

Rossignol vill växa
Franska Rossignol startar ett helt nytt dotterbolag i Sverige. Rossignol Sweden AB har som mål att öka varumärkets marknadsandelar i Sverige och göra företaget lika starkt som det är nere på kontinenten.

Länna Sport
Den fristående sportbutiken Länna Sport har respekt både bland konsumenter och leverantörer. Vi har träffat företagets operativa chef, Mathias Boman för att fråga vad som är hemligheten bakom framgångarna.

Sätila stickar på
Få företag i outdoorbranschen kan stoltsera med en lika lång historia som Sätila. I 120 år har företaget stickat mössor, vantar och strumpor utan att tappa känslan för vad kunderna vill ha och för vad som är på gång.

The North Face
En av världens ledande outdoorleverantörer, The North Face breddar sin syn på outdoor begreppet. Företaget ser tydligt hur sport-och outdoorbranschen närmar sig varandra och agerar därefter.

Från hjälm till MC
Entreprenören och Poc-grundaren Stefan Ytterborn överger hjälmar och kroppsskydd. Hans nya företag Cake kommer istället att producera eldrivna motorcyklar med ett helt nytt koncept.

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fourfield lämnar NK

4 kommentarer

framtid: Nu har Sealife öppnat upp NK Sport & Fritid och det känns redan fräschare och som om personalen mår bättre. En mycket trevligare butik än innan. Lycka till Sealife och ni kommer få fina resultat...

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

  • Sportfack 07/08-2017