Sportfack 10-2017

Utgivningsdatum 16 oktober 2017

Tema vinter
Säsongbytet är nära nu. Ut med sommarprylarna och in med produkter för snö och is. Vi har dykt in i snöriket för att se vad som är på gång.

Skidome
I Göteborg går det att skida längd året om. Nordic Wellness Skidome erbjuder längdspår inom­hus för den skidsugne. Dessutom samarbetar de med Intersport för att ge kunden en njutbar helhetsupplevelse.

Snowboardproffs
När tre snowboardproffs sadlar om och startar en butik tillsammans vill de ändå ha kul på jobbet. Sportfack besökte butiken Inlandet för att få reda mer om deras planer.

Spektrum
Åreföretaget Spektrum har bara på några år blivit ett uppskattat goggelmärke. Nu har de dessutom fått draghjälp av Ingemar Stenmark. Skidlegendaren har gått in som aktiv delägare i bolaget. Vi fick en pratstund med dem.

Vintertrender
Snart fylls butikerna av köpsugna kunder som letar vinterprodukter. Vi har kollat upp de nio viktigaste trenderna inom längd, alpint och snowboard. Kolla om du har rätt prylar på butikshyllan.

Cykelutmanaren
Det nystartade svenska företaget Påhoj har fått en kanoninledning på sin verksamhet. Deras barnsits vann nämligen guldmedalj på Eurobike. Vi kollade vem som ligger bakom det prisbelönta företaget.

Produkter i säsong
Vi är precis i brytningen mellan höst-och vinter. Det syns också i urvalet av produkter i säsong. Här finns allt från pjäxor och trailrunningskor till reflexmössor och varma jackor.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

1 kommentar

Joakim: XXL kommer att göra detta väldigt svårt för Stadium på sin hemmaplan vilket kommer att betyda att Stadium inte kommer att tjäna några pengar. Kan alltså bli ett liknande scenario som i Danmark, detta...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!



Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842