Sportfack 09-2017

Utgivningsdatum 15 september 2017

Tema Racketsport
Även om tennisen upplever en liten svacka just nu mår racketsporten i allmänhet bra. Nya spel och nya produkter dyker upp samtidigt som gamla dammas av.

Padeltennis
En av de snabbast växande sporterna just nu är padeltennis. Hallar byggs runt om i Sverige och produktutbudet växer för padeltennisspelarna.

Rundpingis
Det som tidigare var en sysselsättning på ungdomsgårdar har tagit steget in i vuxenvärlden. Rundpingis spelas idag på krogar och i hotellfoajér och lockar tusentals spelar till pingisborden.

GSL
Magnus "Gusten" Gustafsson var under många år framgångsrik på tennisbanorna runt om i världen. Idag driver det gamla tennisproffset ett framgångsrikt företag med bland annat tennisprodukter.

Produkter
Produkter i samarbete med Babolat och Mizuno.

Guld på Eurobike
Världens största cykelmässa, Eurobike, har åter delat ut sina guldmedlaljer (Golden Awards) till ett de mest intressanta cykelprodukterna. Vi har plockat ut de vi gillar mest.

Golf Business
Som vanligt i september är det dags för vår Golf Business med nyheter, trender och produkter.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842