Sportfack 06-2017

Utgivningsdatum 15 juni 2017

Tema Löpning
Löpning har sedan länge slutat vara en trend. Det liknar mera en folkrörelse eller livstil och pop­ulariteten påverkas inte att nya sporttrender. Urvalet av produkter, innovationer och nyheter är därför också brett.

Löparskorna 2018
Nästa säsong kommer utbudet av löparskor att erbjuda både dämpning, ultralätta produkter och stickade ovandelar. Starka färger kommer också att finnas hos de flesta varumärkena för både damer och herrar.

Salomon förnyar
Ibland dyker det upp innovationer som får stor betydelse. Salomons nya individanpassade sätt att tillverka löparskor, ME:sh är en sådan. Sportfack besökte huvudkontoret för att se vad det handlar om.

Airia kickstarta
Den svenska skotillverkaren Airia satsar på både näthandel och ett Kickstartprojekt. Ägarbyten har tagit energi av företaget, men nu gör de en ny satsning. Den första produkten i kickstartprojektet kommer att vara en helt ny inläggssula.

Att snöra en sko
Det finns otaliga sätt att knyta en löparsko. Gör man det rätt betyder det inte bara att skon sitter tajt på foten. Knyter man rätt kan användaren faktiskt slippa problem och få en sko som sitter tajt utan att den trycker, spänner, eller känns obekväm.

Giant går rekordbra
Cykeljätten Giant hade ett rekordår förra året. Bra produkter och samarbetet med XXL bäddade för det goda resultatet.

Produkter
Som vanligt bjuder vi på en intressant mix av produkter i säsong. Där finns såväl designade pendlarhjälmar som snygga putters och stabila trailskor.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Läskande dryck

1 kommentar

Barbro: Var kan jag köpa Pona? //Barbro

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

  • Sportfack 07/08-2017