Sportfack 05-2017

Utgivningsdatum 15 maj 2017

TEMA DIGITALT
Den digitala tekniken kommer med stormsteg i sportbranschen Den finns nu både i produkter, i applikationer och på motionärernas kroppar.

DIGITAL UTVECKLING
Vart är vi på väg? Det är frågan många önskar få svar på. Vi tittar på läget idag men gluttar också i den digitala kristallkulan på vad som är på väg.

DIGITALT CYKEL
Inom cyklingen har digitala-och tekniska hjälpmedel funnits redan länge. Vi har kollat på vad som idag erbjuds för cykeln och cyklisten.

DIGITALT GOLF
Golfen har legat i framkant vad gäller elektroniken. Utbudet idag är brett och erbjuder golfaren både coaching och digitala träningsredskap.

DIGITALT OUTDOOR
Steget från den analoga kompassen till den digitala GPS-klockan är stort. Men idag är digitala produkter självklara för outdoorfolket.

DIGITALT TRÄNING
Löpning och träning var segment som tidigt använde sig av digitalteknik. Idag är segmentet fortfarande i framkanten vad gäller produkterna och det är mobilen som är navet.

DIGITALT FOTBOLL
Fotbollen stretade länge emot digitala och tekniska hjälpmedel. Idag har de kommit för att stanna och erbjuder tränarna, spelarna och domarna möjligheter att hålla koll på det mesta.

TRÅDLÖSA HÖRLURAR
Att träna med musik i öronen har blivit som en folkrörelse. Med trådlösa hörlurar blir det ännu bättre.

VELO & OXYGEN
Den svenska cykelkoncernen Cycleurope står bakom satsningen av ett nytt butiks-och verkstadskoncept. Sportfack besökte en av de nyöppnade butikerna.

PAKETLÖSNINGEN
Ett kalsongkoncept har tagit Sverige med storm. Allt handlar om en paketlösning, mjuka material och en perfekt tajming.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842