Sportfack 02-2017

Utgivningsdatum 16 februari 2017

Tema Fitness
Svenskarna tränar allt mer. Det betyder att marknaden för såväl träningsprodukter som för träningskoncept växer. Vi har tittat på vad som är på gång både i produktväg och på gymmen.

Träningstrender
Yoga, löpning och familjeträning. Det är några av de hetaste trenderna just nu. Vi har träffat marknadschefen på Sats som berättar vilka träningskoncept som lockar folk till gymmen i år.

Branschglidning
Även de stora modekedjorna har insett potentialen i sportkonfektion. Till exempel H&M säljer massvis av sina träningsplagg. Hur ser då de renodlade sportkonfektionsföretagen på den utvecklingen? Sportfack har pejlat läget.

Rivia Sports
Att som ett nyetablerat konfektionsmärke lyckas ta sig in på Stadium är en prestation. Det har Rivia Oliveira gjort med sin egen kollektion. Vi har träffat den svensk-brasilianska entreprenören.

Fitnessprodukter
Allt fler motionärer vill ha både snygga och funktionella träningskläder. Det är inte svårt att hitta. Vi har också tittat på produkter för den som föredrar att träna hemma. Ta en titt på vad som finns för hemmakunden.

Cykelkraft satsar
Det går att sälja cyklar på nätet samtidigt som man lanserar ett eget varumärke. Svenska näthandelsföretaget Cykelkraft har gjort det och tror på en lysande framtid för sin verksamhet.

Ispo Brand New
En av de intressantaste avdelningarna på Ispo-mässan är de med nya varumärken som presenterar innovativa produkter. Ibland blir produkterna succeér, ibland försvinner de ljudlöst. Vi lyfter fram sex produkter som vi tror på.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

XXL öppnar i Malmö

4 kommentarer

Bengt: Äntligen, inte en dag för tidigt. Stadium känns mer som en klädbutik i jämföresle. Vi har handlat elcykel och vanlig cykel från deras eget märke med superkvalitet och övriga varor finns det från...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842