Sportfack 11-2016

Utgivningsdatum 2 december 2016

Tema Trender
Dags igen att gräva fram kristallkulan och titta vad som är på gång inom sportbranschen nästa säsong. Vi kollar färgerna, modellerna och materialen som sportplaggen ska ha nästa år.

Färger och stil
Det blir lite mer nertonade färger på outdoor och lite mer vågade mönster på träningsplaggen. På det hela taget verkar de grälla färgerna att fasas ut till förmån för lugnare färgskalor.

Alexander Bard
Vad har popikonen och debattören med sportbranschen att göra.? Kanske inte så mycket men Bard har istället järnkoll på vart trender och utvecklingen är på väg. Det påverkar också sportbranschen.

Trender skidmode
Det urbana modet gör tydliga avtryck i skidmodet nästa säsong. Färgerna blir mättade och nertonade samtidigt som funktionen fortfarande står i fokus för alla varumärken.

Trender Fitness
Fashion och träningskonfektion närmar sig varandra ännu mer i kommande kollektioner. Det blir mycket färger och modiga mönster med en hel del kompression i plaggen.

Decathlon växer
Den franska sportjätten Decathlon vill expandera i Sverige. Efter en långsam start öppnar sportkedjan snart sin tredje butik i Sverige. Och fler ska följa.

Ny cykelmässa
Branschorganisationen Cykelbranschen ska i vår arrangera en egen cykelmässa. Den kommer att konkurrera med redan existerande Sweden Bike Expo och Sportfack har därför pejlat läget i cykelbranschen.

Produkter i säsong
Det är snö och kyla på kommande. Det syns också i urvalet på produkter i säsong. Denna gång preseneterar vi bland annat varma cykelskor i äkta läder, pjäxor för alpinåkning och en vinterjacka med syntetfyllning.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Gear of the year 2018 – 6 värdiga vinnare!

1 kommentar

magnus larsson: Grattis allesammans! The Bootfitter - wow cool grej!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842