Sportfack 07/08-2016

Utgivningsdatum 10 augusti 2016

Tema Outdoor
Vi kör Tema Outdoor och visar på hur brett begreppet outdoor är idag..

High Coast Outdoor
High Coast Outdoor har valt att rikta sig till kunden som söker lugn, kvalitet och komfort. Allt från gjutjärnskaminer för friluftsbruk till rymliga familjetält finns i produktportföljen.

Tretorn förändras
Det anrika, svenska företaget har fått nya ägare och med det öppnas nya möjligheter. Samtidigt är Tretorn måna om det arv som gjort företaget världsberömt.

Outdoortrender
Sportfack har tagit pulsen på ett antal leverantörer om vad som är på gång inom outdoor. De tror på lugna aktiviteter, resesegmentet och att komfort blir allt viktigare.

Produkter: Låg puls
Produkter för kunden som vill ta det lugnt och trivas utomhus. Det finns allt från bekväma hängmattor till kängor för långa vandringar.

Produkter: Hög puls
När konsumenten vill svettas, utmanas och ta ut sig finns det hur mycket som helst att välja bland.

Team Sportia Malmö
Syskonparet Andersson som startat Team Sportiabutiken i Malmö tror på cykling. Deras butik har den första testbanan för cykling inomhus.

Intersport utbildar
En kunnig och utbildad personal är avgörande. På Intersport har företaget valt att ge personalen upplevelsebaserad utbildning.

Trender i Berlin
Vi har besökt den ledande modestaden för sport-och streetmodet. Vi hittade kamouflagemönster, duffelväskor och bleka pastellfärger.

Emma Stjernlöf
Svenska Emma Stjernlöf kom tillbaka till Adidas efter att ha varit borta från sportjätten några år. Nu listas hon av tidskriften King som den mäktigaste inom herrmodet i Sverige.

George Powell
Inom skateboardvärlden är George Powell en legendar. Han har byggt brädor i 60 år men tror ändå att produkterna fortfarande kan förbättras.

Textreme
Det svenska företaget Textreme har specialiserat sig på kolfiber. Företaget siktar nu på att bli ett globalt ingrediensvarumärke i klass med Polartec, Gore-Tex eller Vibram.

Trender om två år
Sportfack älskar att spana eftertrender. Vi har därför varit och lyssnat på tre trendorakel som berättat om vad som finns bakom horisonten och som kommer att vara aktuellt säsongen 2017/2018.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Gear of the year 2018 – 6 värdiga vinnare!

1 kommentar

magnus larsson: Grattis allesammans! The Bootfitter - wow cool grej!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842