Tema Löpning

Utgivningsdatum 19 juni 2018

Löparvågen fortsätter att skölja över Sverige i alla dess former, från asfaltslöpning till trail, från skyrunning till plogging. Här får du dessutom en sneak peak på nya skor för 2019, kan läsa om kompressionskläder och ta del av en skön mix prylar som hjälper kunden att utföra stordåd.

Sportfack besöker: Löp & Skokliniken i Göteborg
Att vara liten specialbutik är inte lätt, men det går. Löp & Skokliniken har efter 20 års verksamhet blivit en institution i Göteborgs löparvärld, även om de ratar alla skor från giganten Nike.

Ploggingen bara ökar
Nedskräpningen ökar, men det går ploggingen också. Löparprofilen Erik Ahlström hade ingen aning om vad han startade förra året men att springa och plocka skräp har snabbt fått ringar på vattnet och efterföljare i en rad länder.

Allt för löparrunda
redaktionen har plockat ihop ett urval av prylfavoriter som passar den moderne löparen perfekt, hemma som borta.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Sportfack - För den sportmedvetne företagaren!

En prenumeration på Sportfack innehåller förutom 12 nummer av Sportfack även våra specialutgåvor Snow Business, Golf Business, Bike Business och Kids Business samt branschregistret Sportregistret.

På ett år får du över 700 sidor initierad information om sporthandeln till priset av vad det kostar att köpa in ett par löparskor.
Beställ en prenumeration för 795 kronor.
Ditt bästa inköp det här året.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

2117 Vallåsen

1 kommentar

Rolf Johansson: Wänerstedt, ett fantastiskt företag som vi haft glädjen att samverka med under många år

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206