uhlsport Scandinavia AB        
        
uhlsport Scandinavia AB

Uhlsport Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Uhlsport GmbH. 1948 grundades familjeföretaget Uhlsport som en fotbollsspecialist. 2002 startades varumärket Kempa som har ett fullsortiment för handboll. Uhlsport har också agenturerna för Spalding Basketball samt BLK inom rugby.

Varumärken

Uhlsport - Allt inom fotboll
Kempa - Allt inom handboll
Spalding - Allt inom basket

Produktgrupper

Fotboll - Benskydd, Bollar, Konfektion, Matchställ, Målvaktsutrustning, Skor, Strumpor, Licensprodukter, Träningsoveraller, Skydd, Benskyddsband
Handboll - Bollar, Konfektion, Matchställ, Skor, Väskor, Klister, Målvaktsutrustning, Skydd
Innebandy - Konfektion, Matchställ, Skor, Väskor
Volleyboll - Konfektion, Matchställ, Skor, Beachvolley
Basket - Bollar, Konfektion, Skor, Tillbehör, Väskor, Strumpor

Artiklar				
Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842