Innova Champion Europe				
				
Innova Champion Europe

Innova Europa är ett discgolf-företag som grundades år 2009 för att främja sporten discgolf och sälja Innova Champion Discs och DiscGolfPark över hela Europa. Innova Europa är ett dotterbolag till amerikanska Innova Champion Inc. Discgolf är i dag en av Skandinaviens snabbast växande sporter. Nya spelare och discgolfbanor tillkommer konstant. Vi hjälper er att komma igång med försäljning av golfdiscar genom enkla guider för val av disc för er och era kunder, försäljningsdisplayer och all den kunskap ni önskar och behöver. Alla våra medarbetare är eller har varit aktiva inom sporten på absolut elitnivå och vår erfarenhet och kunskap sträcker sig många decennier tillsammans.

Varumärken

INNOVA - Innova var företaget som skapade discgolfdiscen, detta 1983. Innova är världsledande inom discgolfmarknaden.
INNOVA och Discmania - Innova och Discmania har tillsammans allt inom discgolf, från markeringsdiscar till helhetslösningar för anläggande av sportanläggning DiscGolfPark med den kunskap och produktfamilj som behövs för detta.
Discmania - Ett discgolfmärke som formats i Finland och tillverkas i USA av Innova. Har discar för både nybörjare och elitspelare.

Produktgrupper

Frisbee - Discar - Golf, Discar - Ultimat, Golfkorgar, Tillbehör

Artiklar

 • Fler discgolfbanor

  Fler discgolfbanor

  Vi har tidigare berättat om Innova Champions strategi för att få sporten disc golf att öka genom att bygga fler disc golfbanor i landet. Nu börjar det arbetet ge resultat och redan är det belsutat om banor i till exempel Värmland och Östergötland.

  Nyheter Martin Willners, 2014-02-06 16:17

 • Tillväxt genom tillgänglighet

  Tillväxt genom tillgänglighet

  Tommy Bessner och Jussi Meresmaa är eniga om strategin för att få disc golf att växa i Sverige. Om de kan få kommunerna att bygga fler banor kommer utövarna och försäljningen på köpet.

  Nyheter Martin Willners, 2013-05-30 11:39
			
			

				
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842