Bjarne Egedesø A/S      
    
Bjarne Egedesø A/S  

Bjarne Egedesø A/S har i över 75 år varit leverantör till den nordiska cykelbranschen, med ett antal globala ledande varumärken såsom Pinarello, Speedplay, Supacaz, Alé, Alé Teamkläder, Vision, Vredestein, mm under konceptet Bikers Best. Med ett stort lager och servicecenter i Odense förser Bjarne Egedesø A/S branschen med starka varumärken.

Varumärken

Pinarello - High End landsvägsramar/cyklar samt MTB från Italien.
Vision - Tillbehör för högsta fart och minimalt vindmotstånd.
Alé - Komplett program cykelkonfektion från Italien
Alé teamkläder - Ett koncept av produkter för egen design från Italien
Vredestein - Cykeldäck i högsta kvalité
Scope - Premium carbonhjul
Supacaz - Styrlindor mm
Speedplay - Cykelpedaler med unika egenskaper
Morgan Blue private Label - Smörj och rengöring med egen label.

Produktgrupper

Cyklar - Landsvägscyklar, Triathlon, Cruisers, Mtb, Touringcyklar
Triathlon - Cyklar
Cykeltillbehör - Bromsar, Konfektion, Ramar, Sadelstolpar, Sadlar, Skoöverdrag, Strumpor, Styren, Styrlager, Styrstammar, Vevpartier, Hjul, Handskar, Däck & Slang, Övrigt, Pedaler, Cykelvård

Artiklar

 • Pinarello tar ny sats

  Pinarello tar ny sats

  Det anrika cykelmärket Pinarello gör en omstart i Sverige. Den danska leverantören Egedesö som har Pinarello i Norden har tagit hjälp av sportbranschveteranen Rune Johansson för att lyfta fram det italienska cykelmärket.

  Nyheter Christer Flythström, 2016-11-15 09:33				
Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842