Redaktionsblogg

Christers pysselverkstad

2012-02-10 14:37 Kommentera

IMG_1415.JPG

På fredagar sparkar Christer av sig sandalerna, lutar sig tillbaka och drar igång veckans pysselverkstad. Efter fyra dagars slit tycker han att det är dags för lite fritt skapande.
Idag har han klippt och limmat så att det till slut sprutade papier maché ur öronen på honom. Först letade han upp djurbilder på Google som han sedan printade ut (i färg). Därefter lånade han ett lim i receptionen (någon hade tagit det han använde förra veckan) och hämtade en bunt A3-papper.
Med allt på plats var målet att göra en liten bok med urklippta djur. Och det började jättebra. En häst limmades fast och en gris med tre ben (han slant med saxen och klippte av vänster framben) blev huvudaktör på sidan två i boken. Sidan tre färglades i glad rosa färg. Tyvärr blev det inte mer än så. Efter ungefär en kvart tröttnade han.
Det här är självklart inte ens i närheten av sant. Sportfack är en fri arbetsplats men till och med hos oss tror jag att det skulle höjas på ögonbrynen om någon började lägga pärlplattor eller måla med vattenfärger utan förkläde.
Istället är det min dotter Ally som lånat Christers arbetsplats på hans lediga dag. Vi har städat fint efter oss men han lär undra vart alla hans tuggummin tagit vägen.

Trevlig helg!

2012-02-10 14:37 Kommentera

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842