Redaktionsblogg

Cojones grande

2011-11-10 13:17 Kommentera

Jag vet inte om cojones betyder samma på portugisiska som på amerikaniserad spanska men amerikanen Garrett McNamara har onekligen cojones grande. Häromdagen slog han nytt världsrekord när han utanför Portugals kust surfade en drygt 27 meter hög våg. Det är sjukt högt.

Edit: Om ni klickar på inlägget dyker det även upp en video med själva bedriften. Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag påtalat det här för offline-avdelningen (de heter egentligen online-avdelningen men ibland rör det sig så långsamt där att det känns som att de borde kallas offline-avdelningen) men som ni märker har inget hänt på den fronten. Här är ett annat exempel på vilken typ av svar man kan få när man mailar offline-avdelningen:

Jag: Sportfack.se ligger nere!!! Gör nåt!!!!!!

De: Det är meningen, det är en feature!

Edit 2: Det här med att man måste klicka på inlägget för att få se bilder, videos etc är bara aktuellt om man går till redaktionsbloggens huvudsida där alla inlägg ligger upplagda i kronologisk ordning. Om man tar sig till inlägget genom att klicka direkt på inlägget i högerspalten syns bilder och videos direkt. Förvirrande? Ta upp det med offline.

2011-11-10 13:17 Kommentera

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842