CMP söker två agenter

CMP söker två agenter

Publicerad

CMP är ett av Europas snabbast växande varumärken inom outdoor och active sports med sina rötter i de italienska bergen. Varumärket CMP startades år 2010 av famljen Campagnolo och ingår i F.ILLI Campagnolo som varit verksamt inom textilindustrin sedan 50-talet.

CMP erbjuder ett enastående brett och prisvärt sortiment med konfektion, skor och accessoarer till hela familjen. CMP omsätter drygt 2 miljarder och finns i över 3,000 butiker i ca 50 länder.

Vi söker nu två agenter som kan fokusera på att vidareutveckla CMP Sverige, en för skor och en för konfektion.

Vår ambition är att etablera CMP på bred front inom sport- samt skofackhandeln med start omgående med fokus på FW20/21.

Vi ser gärna att ni har ett etablerat kontaktnät, egen bil och kompletterande märken i portföljen.

Om du har frågor eller vill ansöka kontakta Jonas Hedin på International Sportswear Company AB via mail jhedin@internationalsportswear.se eller på telefon 0705-208848

Ansökan till: jhedin@internationalsportswear.se Tel: 0705-208848

www.cmpsport.com

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Tredje generationen Olsson

1 kommentar

Bo Åhlèn tel:076-1129419: Hej!har en sportväska från Ryonbolaget som det står Raketost på.Är den av något värde?Har aldrig använts.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842