Champion söker säljare

Champion söker säljare

Publicerad

WHERE ORIGINAL BEGINS

Champion is the premium athleisure destination rooted in original and authentic design. The home of the hoodie, origin of the sweatshirt, pioneer of the Reverse Weave, Champion has always had innovation at its core. Original designs are elevated with superior craftsmanship and fresh details to become premium athleisure icons. Built on a century's worth of heritage, Champion constantly regenerates itself for today. The signature 'C' is a symbol of authenticity, worn by artists, athletes and creatives worldwide.

På Champion är vi alltid nyfikna på att träffa nya människor som med trovärdighet, beslutsamhet och en passion för ett aktivt liv, vill och kan representera vårt varumärke med fantastiska resultat.

Som säljare på Champion driver du försäljning av hela vår kollektion med extra fokus på sneakers. Norden är din arbetsplats och bilen är din bäste vän. När du har fått din introduktion och produktutbildning och blivit varm i kläderna kommer du vara efterfrågad ute hos våra återförsäljare, med vilka du har börjat bygga starka och varaktiga relationer. Tillsammans med gamla och nya kunder planerar och genomför du diverse nytänkande och/eller väl beprövade aktiviteter för att befästa och utveckla Champions ställning hos konsument och återförsäljare samt i digitala kanaler.

Till din hjälp har du en dedikerad chef och kreativa och prestigelösa medarbetare. Du utgår från vårt kontor i Stockholm.

Vi söker dig som är relationsdriven och team-tänkande, uthållig och prestigelös. Du bygger starka band med våra återförsäljare genom ditt positiva sätt att vara och din förmåga och vilja att alltid hitta win-win-lösningar. Du har minst ett par års erfarenhet som utesäljare mot butik, gärna i sportbranschen och du har framförallt bra kunskap och intresse för skor. Du gillar att resa, är van vid att arbeta med dator och är helt obehindrad i svenska och engelska.

Ansökan och Kontakt: Infinity HR ansvarar för denna rekrytering, vi är specialister på rekrytering inom sälj och retail. För mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta Infinity HR genom Emil Nilsson, tel 070-559 11 92 eller Mårten Näsvall, tel 070-370 01 45.

Sök tjänsten på infinityhr.se

Vi ser väldigt mycket fram emot att läsa din ansökan och förhoppningsvis träffa dig om ett par veckor!

Champion
 • Baltic Safety Products AB söker ansvarig säljare för Norden

  Vi på Baltic älskar båtar, hav, segling, sol, vattensport och paddling. Kort sagt, vi älskar allt som har med vatten att göra. Därför har vi vigt våra liv åt att göra vattenlivet säkrare och därmed ännu roligare och skönare. Vi är ett svenskt företag som tillverkat flytvästar sedan 1977. I över 40 år har vi levt enligt filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalitet och funktion och denna filosofi har gjort oss till Europas största i vår bransch, med återförsäljare i ett 50-tal länder. Som marknadsledare är vi den som ska leda utvecklingen. Det gör vi. Funktions- och designmässigt slår ingen oss på fingrarna.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2019-09-18 10:25

 • Bergsbo AB, Black Diamond söker sälj- och marknadsperson

  Vi söker en person med sälj och marknadserfarenhet för att tillsammans med oss utveckla våra varumärken, Black Diamond Equipment, ATK Bindings, Pieps och OAC. Vi har valt våra varumärken med omsorg då de står för hög kvalitet. Som tex Black Diamond´s beskrivning av sig själva: Here at Black Diamond it's all about climbing and skiing. We share the same experiences that you do on rock, ice and snow and these experiences push us to make the best gear possible for our worldwide family of climbers and skiers. Då våra varumärken framförallt vänder sig till skidåkare, klättrare och vandrare så är vår förhoppning att du har ett stort intresse för skidåkning och gärna även klättring.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2019-09-05 08:00

 • Roswi söker säljare för Outdoor produkter

  Är du en person med intresse för en outdoor-livsstil? Vill du utvecklas i en roll som säljare och arbeta med attraktiva outdoor-varumärken i en dynamisk miljö? Då är det dig vi söker.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2019-08-27 13:42

 • ACCOUNT MANAGER - BERGANS

  Bergans har drivits av engagerade och passionerade yrkesverksamma friluftsentusiaster i mer än 110 år. Vi utvecklar tekniskt högkvalitativa kläder och funktionell friluftsutrustning och har som mål att inspirera, möjliggöra och dela de bästa naturupplevelserna. Som äkta friluftsmänniskor är vi stolta över att ha den minsta möjliga påverkan på naturen och miljön. Det är därför vi kontinuerligt arbetar för att säkerställa att vår verksamhet är hållbar, så att även kommande generationer också ska kunna njuta av naturen. Vi brinner för vad vi gör och tror på kraften som skapas genom gemenskap, sammanhållning och trygghet. Vi söker nu en account manager till Sverige som utgår från Stockholm. Vill du bli en av oss?

  Platsannonser Egmont Publishing, 2019-08-22 07:47

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842