Bergsbo AB, Black Diamond söker sälj- och marknadsperson

Bergsbo AB, Black Diamond söker sälj- och marknadsperson

Publicerad

Vi söker en person med sälj och marknadserfarenhet för att tillsammans med oss utveckla våra varumärken, Black Diamond Equipment, ATK Bindings, Pieps och OAC. Vi har valt våra varumärken med omsorg då de står för hög kvalitet. Som tex Black Diamond´s beskrivning av sig själva: Here at Black Diamond it's all about climbing and skiing. We share the same experiences that you do on rock, ice and snow and these experiences push us to make the best gear possible for our worldwide family of climbers and skiers. Då våra varumärken framförallt vänder sig till skidåkare, klättrare och vandrare så är vår förhoppning att du har ett stort intresse för skidåkning och gärna även klättring.

Denna tjänsten är tänkt att arbeta direkt mot våra kunder med deras orders och affärssystem, så god vana med Excel är en förutsättning. Vi vill också att denna tjänsten skall ansvara för att assistera våra återförsäljare med marknadsföring med material från våra varumärken, så god vana av powerpoint men även bildmaterial är ett plus. Du kommer även delta som representant på skidtester, åka på säljmöten och mässor i Sverige, Danmark, Tyskland och Österrike. Du kommer även vara inblandad eller hålla i produktutbildningar och varumärkesbyggande för våra återförsäljare.

Rollen innebär en del resande. Räkna med 3-5 dagar / månad, men varierar beroende på säsong. Rollen kommer starta på 80% med möjlighet till 100% längre fram.

Du kommer jobba med fantastiska varumärken som Black Diamond. Jobbet ger ibland även möjligheter för skidåkning, vandring och klättring vid säljmöten och kundevents.

Viktigt för denna tjänst
Körkort B
Datorvana
God kunskap i Office, framförallt Excel.
Powerpoint och erfarenhet av att jobba med bildmaterial för reklam.
Sälj och marknadserfarenhet från denna branschen.
Placering i Mölndal, Göteborg.

Ansökan
Personligt brev och CV skall skickas till: petter@bergsbo.com

Bergsbo PF AB
Vi är ett litet agenturföretag med två anställda idag med mycket lång erfarenhet från Outdoorbranschen. Vi har både jobbat som resande säljare, ägt och drivit butik och framförallt hamnat i denna branschen på grund av intresse för berg och natur. 

Vi säljer våra varumärken till återförsäljare i Sverige och Danmark. Vi sitter i Fashionhouse i Mölndal precis utanför centrala Göteborg. 

 • Baltic Safety Products AB söker ansvarig säljare för Norden

  Vi på Baltic älskar båtar, hav, segling, sol, vattensport och paddling. Kort sagt, vi älskar allt som har med vatten att göra. Därför har vi vigt våra liv åt att göra vattenlivet säkrare och därmed ännu roligare och skönare. Vi är ett svenskt företag som tillverkat flytvästar sedan 1977. I över 40 år har vi levt enligt filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalitet och funktion och denna filosofi har gjort oss till Europas största i vår bransch, med återförsäljare i ett 50-tal länder. Som marknadsledare är vi den som ska leda utvecklingen. Det gör vi. Funktions- och designmässigt slår ingen oss på fingrarna.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2019-09-18 10:25

 • Champion söker säljare

  WHERE ORIGINAL BEGINS

  Platsannonser Egmont Publishing, 2019-09-10 09:27

 • Roswi söker säljare för Outdoor produkter

  Är du en person med intresse för en outdoor-livsstil? Vill du utvecklas i en roll som säljare och arbeta med attraktiva outdoor-varumärken i en dynamisk miljö? Då är det dig vi söker.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2019-08-27 13:42

 • ACCOUNT MANAGER - BERGANS

  Bergans har drivits av engagerade och passionerade yrkesverksamma friluftsentusiaster i mer än 110 år. Vi utvecklar tekniskt högkvalitativa kläder och funktionell friluftsutrustning och har som mål att inspirera, möjliggöra och dela de bästa naturupplevelserna. Som äkta friluftsmänniskor är vi stolta över att ha den minsta möjliga påverkan på naturen och miljön. Det är därför vi kontinuerligt arbetar för att säkerställa att vår verksamhet är hållbar, så att även kommande generationer också ska kunna njuta av naturen. Vi brinner för vad vi gör och tror på kraften som skapas genom gemenskap, sammanhållning och trygghet. Vi söker nu en account manager till Sverige som utgår från Stockholm. Vill du bli en av oss?

  Platsannonser Egmont Publishing, 2019-08-22 07:47

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842