En sportig och ungdomlig säljare söks till Göteborg med kranskommuner

Publicerad

Tress Sport & Lek AB är ett av landets ledande företag vad gäller sport- och lekutrustning. Vi lagerhåller över 5000 kvalitetsprodukter för omgående leverans. Tress erbjuder de flesta och de bästa produkterna till lekplats, utemiljö, näridrottsplatser, skolidrott, förskola, fitness, badhus och mycket mera. Är du den sportiga och ungdomliga utesäljaren med erfarenhet av fysisk direktförsäljning?

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär både direkt och indirekt försäljning via fysiska kundbesök. Kunderna är allt ifrån driftansvariga direktbeställare, arkitekter, anläggare, idrottslärare, förskolechefer m.fl. En stor del av arbetet är att söka upp nya kunder och kontakter som leder till order på både kort och lång sikt. Säljaren ansvarar för att uppnå sin egen och distriktets budget.

Vem är du?
Vi söker en försäljnings- och affärsintresserad personlighet som är ung i sinnet och alltid ser möjligheter framför begränsningar. Personen ska vara vår ambassadör i distriktet som i huvudsak sträcker sig över Göteborg med kranskommuner. Personen ska ha inställningen att detta är ett arbete som man kan tänka sig i lång tid framöver. Trots att det är ett självständigt arbete så är teamkänslan i företaget stort och det är en fördel om du har en positiv vinnarinstinkt som kan bidra till den goda stämningen bland medarbetarna.

Vi tänker oss att man är bosatt i området kring Göteborg.

Läs mer om kvalifikationer och krav på vår hemsida: https://www.tress.com/sv-se/om-tress/jobba-hos-tress/

Ansökan
Ansökan sker via e-post: fkl@tress.se
Märk ansökan med "UTESÄLJARE GÖTEBORG"
Vi vill ha din ansökan senast 23 juni men gärna tidigare. Intervjuer hålls löpande.

Frågor besvaras av:
Fredrik Klitte
VD
fkl@tress.se
0707-725740
042-490 93 32

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Per Sigvardsson lämnar XXL efter Greta-hånen

13 kommentarer

Nicolas: Denna tråd landade väl! Och på Sportfack kommer vi fortsätta att sätta miljöfrågan under lupp, utifrån en rad olika vinklar och aspekter. Det händer mycket på miljöområdet just nu ute hos många...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842