Key Account Manager – Under Armour, MnO International AB

Publicerad

MnO International AB är ett distributionsföretag inom sport och mode. Bolaget har funnits sen 1997 och har sitt huvudkontor i Stockholm, med filialer i Göteborg, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Försäljningen är idag till totalt 26 länder, med fokus på Skandinavien. Bolagets filosofi bygger på en stark och långsiktig relation med våra partners, återförsäljare, agenter och producenter, genom en effektiv och professionell organisation och ett starkt engagemang. Vi är ca 75 personer som sitter på 3000kvm med kontor och showrooms i Hammarby Sjöstad. För mer information se www.mno.se.

Under Armour är ett av världens ledande och mest snabbväxande sportvarumärken. Vill du vara en del av att bygga upp Under Armour i Norden? MnO söker en Key Account Manager som är ansvarig för vår försäljning av Under Armour till ett antal nyckelkunder och buying groups.

Du är driven av försäljning och av att bygga långsiktiga relationer. Du är affärsdriven och tycker om att se hela affären från start till mål, dvs från förarbete till genomförsäljning och uppföljning, och ger bra service. Du har bra koll på marginal, avtal och rabattstruktur och att de är enligt plan och direktiv. Du är en lagspelare som ändå leds av ett personligt driv att uppnå högt uppsatta mål!

Du är noggrann och drivs av ordning och reda gällande siffror. Du är social och hanterar nya relationer på ett bra sätt samt underhåller befintliga. Ditt ansvar spänner ifrån strategisk långsiktig planering till daglig operativt arbete.

Vi söker medarbetare som är hungriga och vill utvecklas! Vi ser gärna att du kommer till oss med mycket erfarenhet och lärdomar och vill fortsätta att spetsa dina färdigheter hos oss. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk organisation och ett av branschens snabbast växande och mest spännande varumärken!

Arbetsuppgifter
• Skapa produktiva, professionella relationer med nyckelpersoner på tilldelade kundkonton
• Uppfylla tilldelade mål för lönsam försäljningsvolym och strategiska mål i tilldelade konton
• Proaktivt leda en gemensam företagsstrategisk planeringsprocess som utvecklar ömsesidiga prestationsmål, finansiella mål och kritiska milstolpar under en treårsperiod
• Proaktivt utvärdera, klargöra och validera kundbehov löpande
• Leda utveckling av lösningar som bäst tillgodoser kundernas behov, samtidigt som alla nödvändiga interna resurser engageras
• Du rapporterar direkt till VD/Säljchef, samt även till viss del direkt till Under Armours Europakontor i Amsterdam

Din profil
• Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av försäljning, helst inom sportbranschen
• Det är meriterande med liknande tjänst ifrån andra varumärken
• Du är mycket strukturerad och fäster stor vikt vid siffror och detaljer
• Du är van vid att skapa och genomdriva långsiktiga strategiska planer
• Du behärskar svenska och engelska flytande
• Du har god IT vana och är snabblärd i nya program och system, och behärskar framförallt Excel väl
• Du tycker om och är duktig på att hålla i presentationer, och behärskar PowerPoint väl

Välkommen in med en motiverande ansökan om varför just du skulle passa för denna roll!

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön med rörlig bonus

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@mno.se

Företag
MNO International AB

Referens
UAKAM-2019-5

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fysiska bestraffningar hos XXL. Nye Sverigechefen svarar Sportfack

19 kommentarer

Henrik: Bra skrivet Peter och Magnus! Hoppas nu att Sportfack törs gräva i hela branschen, och även ställa XXL emot väggen och följa upp vad deras VD meddelar här ovan, och i uppföljningen, våga ställa...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842