Field Sales – Under Armour, MnO International AB

Publicerad

MnO International AB är ett distributionsföretag inom sport och mode. Bolaget har funnits sen 1997 och har sitt huvudkontor i Stockholm, med filialer i Göteborg, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Försäljningen är idag till totalt 26 länder, med fokus på Skandinavien. Bolagets filosofi bygger på en stark och långsiktig relation med våra partners, återförsäljare, agenter och producenter, genom en effektiv och professionell organisation och ett starkt engagemang. Vi är ca 75 personer som sitter på 3000 kvm med kontor och showrooms i Hammarby Sjöstad. För mer information se www.mno.se.

Under Armour är ett av världens ledande och mest snabbväxande sportvarumärken. Vill du vara en del av att bygga upp Under Armour i Norden? MnO söker en Field Sales som är ansvarig för vår försäljning av Under Armour till fristående och kedjeanslutna butiker.

Du är driven av försäljning och av att bygga relationer. Du är affärsdriven och tycker om att se hela affären från start till mål, dvs från förarbete till genomförsäljning och uppföljning, och ger bra service. Du drivs i grunden av att träffa människor och bygga långsiktiga relationer. Du är en lagspelare som ändå leds av ett personligt driv att uppnå högt uppsatta mål!

Du är noggrann och drivs av ordning och reda gällande siffror. Du är social och hanterar nya relationer på ett bra sätt samt underhåller befintliga. Du gillar att resa och träffa kund. Du gillar och behärskar att hålla många bollar i luften. Ditt primära fokus är det operativa arbetet, men du ska även kunna driva en långsiktig, strategisk planering.

Vi söker medarbetare som är hungriga och vill utvecklas! Vi ser gärna att du kommer till oss med erfarenhet och lärdomar men även dig som vill fortsätta att utveckla dina färdigheter hos oss. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk organisation och ett av branschens snabbast växande och mest spännande varumärken!

Arbetsuppgifter
• Ta fullt ansvar över samtliga konton du ansvarar för, från kundbesök, utbildning i butik, införsäljning till genomförsäljning och uppföljning
• Löpande hitta nya försäljningsmöjligheter
• Maximera försäljning och arbeta med att förstärka genomförsäljning
• Skapa produktiva, professionella relationer med nyckelpersoner hos dina kunder
• Du rapporterar till försäljningsansvarig i Sverige

Din profil
• Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning, helst inom sportbranschen
• Du drivs i grunden av relationsbyggande och försäljningsmål!
• Du är i grunden en servicemänniska
• Du är mycket strukturerad och fäster stor vikt vid siffror och detaljer
• Du tycker om ha många bollar i luften samtidigt, och drivs av att arbeta mot mål!
• Du behärskar svenska och engelska flytande
• Du tycker om och är duktig på att hålla i presentationer, och behärskar PowerPoint väl

Välkommen in med en motiverande ansökan om varför just du skulle passa för denna roll!


Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön med rörlig bonus

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@mno.se

Företag
MNO International AB

Referens
UAFS-2019-5

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fysiska bestraffningar hos XXL. Nye Sverigechefen svarar Sportfack

19 kommentarer

Henrik: Bra skrivet Peter och Magnus! Hoppas nu att Sportfack törs gräva i hela branschen, och även ställa XXL emot väggen och följa upp vad deras VD meddelar här ovan, och i uppföljningen, våga ställa...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842