BACKTEE söker en Agent eller Distributör till Sverige

BACKTEE söker en Agent eller Distributör till Sverige

Publicerad

BACKTEE söker en agent eller distributör som sprider och implementerar vårt partnerskap på den svenska golfmarknaden. Förutom att ha en bra kunskap och ett nätverk inom golfindustrin måste agenten eller distributören vara strukturerad och kunna hantera ett koncept som kräver mycket mer än att sälja en golfprodukt.

Därför läggs tonvikten på förmågan att kunna sköta affären hela vägen från första kontakt med kunden, till uppföljning av försäljning, samt det att upprätthålla en god kontakt.
Agent eller distributör kan enkelt ha BACKTEE som en del av en större
produktportfölj inom genren.

Som en agent eller distributör ingår följande uppgifter:

• Söka nya kunder
• Daglig vård av svenska kunder
• Kundtjänst och uppföljning
• Hjälp med kampanjer och merchandising
• Försäljning av profiltryck
• Aktivt deltagande i evenemang och mässor
• Aktivt deltagande i försäljningsmöten i Danmark

BACKTEE är ett danskt etablerat företag med 25 års erfarenhet inom golfbranschen.
Produkterna säljs genom pro shops och golfaffärer samt två egna flaggskeppsbutiker i Danmark. BACKTEE säljs över hela Europa, men är nya på den svenska marknaden.
så det handlar om att bygga marknaden från början. Agent eller distributör ska vara bosatt i Sverige.
Anmälan senast den 1 mars 2019.

Ytterligare information om BACKTEE finns på www.backtee.se eller genom att kontakta
Thomas Knudsen, VD, på tk@backtee.com eller på telefon +45 40504410.

 • Hultafors Group söker en Product Manager - Footwear

  Hultafors Group erbjuder en portfölj med ledande varumärken som hjälper professionella användare att ligga i framkant när det gäller funktionalitet, säkerhet och produktivitet. Vi har en stark position inom varumärkesdrivna produktkategorier för industrin och byggsektorn och erbjuder våra kunder och användare marknadens bästa produkter och tjänster.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 14:46

 • Wänerstedt söker en Säljare

  Wänerstedt AB är ett familjeägt företag med kontor och lager i Götene. Vi har även eget kontor i Kina. Vi arbetar främst med tillverkning av fritidsinriktad konfektion samt utrustning för skidåkning. Vi är ca 45 medarbetare. Vår omsättning är ca 300 miljoner kronor varar drygt 20 % är export.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 14:04

 • Kavat söker en E-Handelsansvarig

  Skofabriken Kavat är ett av Sveriges ledande skovarumärken och familjeägt sedan starten 1945. Med en stark tradition och ett modernt varumärke erbjuder vi nu en spännande tjänst med stor möjlighet att påverka din egen och företagets framtid. Vi har idag fyra egna butiker och egen e-handel. Vi har showroom i Stockholm, Göteborg och Düsseldorf.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 15:39

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Det här är Sveriges bästa nätbutiker

2 kommentarer

sportfack: Det stämmer att näthandeln ofta rear, Rille, men det gör även fysisk handel. Vi tror att mycket av rea-beteendet inom onlineshopping även är ett sätt för handlarna att knyta till sig gdpr-säkrade...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842