Kavat söker en E-Handelsansvarig

Kavat söker en E-Handelsansvarig

Publicerad

Skofabriken Kavat är ett av Sveriges ledande skovarumärken och familjeägt sedan starten 1945. Med en stark tradition och ett modernt varumärke erbjuder vi nu en spännande tjänst med stor möjlighet att påverka din egen och företagets framtid. Vi har idag fyra egna butiker och egen e-handel. Vi har showroom i Stockholm, Göteborg och Düsseldorf.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en operativt driven person med strategisk förmåga, att driva vår e-handel framåt. Du får ett stort utrymme i ett mindre team där du ansvarar för den dagliga driften av Kavats e-handel i Sverige och Europa. Ditt jobb blir att utveckla denna kanal både när det gäller att driva försäljning och optimera köpupplevelsen.
Ditt ansvar är att se till att hemsidan hela tiden är uppdaterad med rätt produkter och innehåll samt att den ligger i linje med marknads- och aktivitetsplanen. Du jobbar tätt med marknadschef, retailansvarig och kundtjänst för att se till att varumärket Kavat alltid är relevant och synkroniserat mellan de olika kanalerna. Du jobbar aktivt med kampanjer, nyhetsbrev och socialt innehåll. Du är van att jobba med någon av de etablerade e-handelsplattformarna. Det samma gäller analys, SEO och SEM. Tjänsten är i Kumla och vi hoppas att du kan vara på plats i januari.

PROFIL OCH ARBETSUPPGIFTER

Du har dokumenterad e-handelserfarenhet och är van att jobba med de vanliga analysverktygen, SEO och SEM. Du gillar att jobba operativt men har en strategisk förmåga och ser till helheten. Du är inte programmerare men kan hantera enklare kodanpassningar och script.
Du planerar kampanjer tillsammans marknadsavdelningen och ser till att de genomförs. Du driver försäljningen och analyserar aktiviteter och resultat. Vidare är du också ett stöd för våra återförsäljare på nätet där du ser till att de har den produktinformation de behöver inför kommande säsonger.
Du gillar eget ansvar och tar gärna initiativ och driver egna projekt framåt. Du är strukturerad och organiserad i jobbet och gillar kreativa utmaningar. Tjänsten innefattar både strategiska och operativa utmaningar och du måste kunna och gilla att växla mellan dessa löpande.

KVALIFIKATIONER

• Relevant eftergymnasial utbildning
• Dokumenterad e-handelsbakgrund
• Gedigen erfarenhet av att jobba med SEO och SEM
• Goda kunskaper i Google Analytics och Google Merchant Center
• Erfarenhet och vana att jobba med Magento eller liknande större e-handelsplattform. CMS
• Vana att jobba med Adobe Creative Suite
• Lättare kodning/scripthantering
• Kommersiellt fokus
• Om du har erfarenhet av att jobba med externa handelsplattformar som t.ex. Amazon så är det meriterande
• Intresse och erfarenhet inom mode- eller outdoor är meriterande
• Intresse och erfarenhet av foto är ett plus

Skicka in din ansökan senast den 20/12. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och hoppas att du kan vara på plats så snart som möjligt. Tjänsten är förlagt till huvudkontoret i Kumla.

Ansökan med personligt brev och CV skickar du till finance@kavat.com

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Det här är Sveriges bästa nätbutiker

2 kommentarer

sportfack: Det stämmer att näthandeln ofta rear, Rille, men det gör även fysisk handel. Vi tror att mycket av rea-beteendet inom onlineshopping även är ett sätt för handlarna att knyta till sig gdpr-säkrade...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842