Alewalds söker inspirerande säljledare, säljare och verkstadspersonal

Vill du ha roligt på jobbet och drivs av att inspirera människor till en aktiv livsstil? Då är du den vi söker! Hos Alewalds jobbar lagspelare som brinner för försäljning och som älskar att jobba med människor. Service, energi, tävlingsanda och passion är grundstenar som gjort oss till en stark aktör i sportbranschen. Vi har med stor framgång valt att specialisera oss främst inom friluftsliv, längd- och turskidor samt långfärdsskridskor.

SÄLJLEDARE: 
Din roll
Som säljledare på Alewalds har du en nyckelroll i butiken och fungerar som spindeln i nätet för medarbetarnas dagliga arbetsuppgifter. Du ansvarar för att coacha och utveckla säljarna, ser till att vi alltid erbjuder kvalitétsservice till våra kunder och att butiken är visuellt tilltalande för våra kunder.

Din profil
Du som söker denna tjänst älskar att jobba med människor och motiveras av att se andra växa och utvecklas. Självklart drivs du utav att skapa försäljning och gillar ett högt arbetstempo. Du är även en skicklig säljare som älskar att hitta rätt produkt till våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda människor då du i din roll blir både en coach och en inspiratör för medarbetarna och en förebild för vår Alewaldsanda. Du kommer även att få vara med och påverka butikens riktning framåt och få möjlighet till personlig utveckling som ledare.

SÄLJARE: 
Din roll
Som säljare i våra butiker på Alewalds ansvarar du för att ge våra kunder den bästa serviceupplevelsen i alla lägen. Lyssna, kartlägga behov, överföra kunskap, inspirera och sälja är våra ledord. Du är aktiv i den personliga försäljningen på alla våra avdelningar, vilket bäddar för en rolig och varierande vardag. I ditt jobb ingår även att se till att butiken alltid är inbjudande för våra kunder och välfylld med varor. Service och kvalitet ska alltid genomsyra vår verksamhet!

Din profil 
Vi har höga krav på våra medarbetare, precis som våra kunder har höga krav på oss. Vi söker därför Dig som är en positiv person med stort intresse för försäljning och service. Vidare är du en stresstålig lagspelare som trivs med att jobba i ett företag i ständig utveckling och med att arbeta i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning från en liknande sport- och/eller friluftsbutik. Du har god kännedom om de varumärken vi säljer på Alewalds och du har använt flera av produkterna på din fritid. Då friluftsliv och längdskidor är våra största specialistområden är det starkt meriterande att du har vandrat eller gått på tur i fjällen och vet vilken typ av utrustning som krävs. Vi sätter även värde på om du har tävlat i längdskidor, alternativt är en seriös elitmotionär. Du kommer att få jobba i en spännande butik tillsammans med inspirerande kollegor där du får möjlighet till personlig utveckling.

Publicerad

VERKSTADSPERSONAL: 
Din roll 
Som verkstadspersonal på Alewalds har du en nyckelroll i butiken genom att serva våra skid- och skridskokunder med den verkstadsservice de önskar på utsatt tid. Du ansvarar för att kvalitetssäkra alla verkstadsarbeten och att infria våra kunders högt ställda förväntningar på oss som deras självklara val av sportbutik.

Din profil 
Du som söker denna tjänst trivs i ett högt arbetstempo och gillar service. Du är allmänt händig och praktiskt lagd, med en förmåga att agera problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verkstadsjobb alternativt har god erfarenhet av att valla längdskidor.

Tillträde: Omgående.
Anställningsgrad: Vi söker både hel- och deltidsanställda till våra butiker i Stockholm.
Ansökan: Urval av kandidater sker löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev snarast.
Välkommen med din ansökan till ansokan@alewalds.se 
Kontaktperson: Linda Eriksson, tel: 08-21 90 52

www.alewalds.se

 • Product Manager Helsport

  Helsport was established in 1951, and throughout the past 60 years, we've learned what it takes to make some of the best tents and sleeping bags in the world. We developed our first sleeping bags in 1954, launched our first tent in 1957, and have shown innovation in our use of details, fabrics and other materials. We created the world's first tunnel tent in 1970, and have since then set several international standards in development. With pride we can tell you that we received or first design award in 1968 and most recently in 2013. Helsport is a proud part of Brav. HQ is in Melhus, Trondheim.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 12:50

 • Five Seasons söker agent till Norrland

  Five Seasons söker en agent som vill vara med och växa tillsammans med oss. Ni som antar utmaningen har ett uppbyggt nätverk inom branschen, gillar att vara ute och träffa kund, sport och har gott sinne för mode med funktion. Vi antar att du har erfarenhet från en liknande försäljning tidigare och kanske har ett antal andra märken som kan komplettera Five Seasons i portföljen. Som agent kommer du att vara ansvarig för de befintliga kunderna i ditt geografiska område samt bearbetar nya kunder för Five Seasons räkning.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 10:35

 • Kundtjänstmedarbetare till Roswi

  Har du erfarenhet från kundtjänst och brinner för att ge god service? Är du en ordningsam och social person med stort kundfokus? Då är tjänsten som kundtjänstmedarbetare hos Roswi något för dig!

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 14:01

 • Tress Sport & Lek AB söker säljare i Östergötland och Södermanland

  En sportig och ungdomlig säljare söks till Östergötland och Södermanland. Tress Sport & Lek AB är ett av landets ledande företag vad gäller sport- och lekutrustning. Vi lagerhåller över 5000 kvalitetsprodukter för omgående leverans. Tress erbjuder de flesta och de bästa produkterna till lekplats, utemiljö, näridrottsplatser, skolidrott, förskola, fitness, badhus och mycket mera. Är du den sportiga och ungdomliga utesäljaren med erfarenhet av fysisk direktförsäljning?

  Platsannonser Egmont Publishing, i går, 12:07

 • Tretorn söker en Product Manager för Outerwear

  Under 2015 initierade Tretorn ett större förändringsarbete med syftet att stärka varumärket och öka varumärkeskännedomen, vilket bland annat resulterat i en rad olika prestigefyllda utmärkelser mycket tack vare ett ambitiöst och dedikerat team. Nu flyttar Tretorn fram positionerna ytterligare och skapar bättre förutsättningar för kreativt innehåll, ökad digital närvaro och en starkare produktportfölj genom rekryteringen av nya roller till produktavdelningen.

  Platsannonser Egmont Publishing, i går, 16:48

 • Tretorn söker en Product Manager för Footwear

  Under 2015 initierade Tretorn ett större förändringsarbete med syftet att stärka varumärket och öka varumärkeskännedomen, vilket bland annat resulterat i en rad olika prestigefyllda utmärkelser mycket tack vare ett ambitiöst och dedikerat team. Nu flyttar Tretorn fram positionerna ytterligare och skapar bättre förutsättningar för kreativt innehåll, ökad digital närvaro och en starkare produktportfölj genom rekryteringen av nya roller till produktavdelningen.

  Platsannonser Egmont Publishing, i går, 16:18

 • Pinewood söker Resande Säljare till region Norra Sverige

  Pinewood® erbjuder sina kunder friluftskläder där en kombination av hög kvalitet, bra funktion, god passform samt utmärkt design gör oss marknadsledande inom våra marknadssegment jakt, fiske, friluftsliv samt hundsport. Vi finns representerade både i Sverige och ute i Europa. <br>Läs mer om oss via <a href="www.pinewood.eu">www.pinewood.eu</a>.</br>

  Platsannonser Egmont Publishing, 2018-09-18 11:14

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Tretorn gör jackor av skräp

1 kommentar

Samuel: Tretorn levererar alltid!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842