Tress Sport & Lek AB söker säljare i Östergötland och Södermanland

Tress Sport & Lek AB söker säljare i Östergötland och Södermanland

Publicerad

En sportig och ungdomlig säljare söks till Östergötland och Södermanland. Tress Sport & Lek AB är ett av landets ledande företag vad gäller sport- och lekutrustning. Vi lagerhåller över 5000 kvalitetsprodukter för omgående leverans. Tress erbjuder de flesta och de bästa produkterna till lekplats, utemiljö, näridrottsplatser, skolidrott, förskola, fitness, badhus och mycket mera. Är du den sportiga och ungdomliga utesäljaren med erfarenhet av fysisk direktförsäljning?

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär både direkt och indirekt försäljning via fysiska kundbesök. Kunderna är allt ifrån driftansvariga direktbeställare, idrottslärare, förskolechefer, arkitekter m.fl. En stor del av arbetet är att söka upp nya kunder och kontakter som leder till order på både kort och lång sikt. Säljaren ansvarar för att uppnå sin egen och distriktets budget.

Vem är du?
Vi söker en försäljnings- och affärsintresserad personlighet som är ung i sinnet och alltid ser möjligheter framför begränsningar. Personen ska vara vår ambassadör i distriktet som i huvudsak sträcker sig över Östergötland och Södermanland. Personen ska ha inställningen att detta är ett arbete som man kan tänka sig i lång tid framöver. Trots att det är ett självständigt arbete så är teamkänslan i företaget stort och det är en fördel om du har en positiv vinnarinstinkt som kan bidra till den goda stämningen bland medarbetarna.
Vi tänker oss att man är bosatt i området kring Norrköping och Linköping.

Läs mer om kvalifikationer och krav på vår hemsida: https://www.tress.com/sv-se/om-tress/jobba-hos-tress/

Ansökan
Ansökan sker via e-post: fkl@tress.se

Märk ansökan med "UTESÄLJARE Ö-S"
Vi vill ha din ansökan senast 7 november men gärna tidigare. Intervjuer hålls löpande.

Frågor besvaras av:
Fredrik Klitte
VD
fkl@tress.se
0707-725740
042-490 93 32

 

 • Product Manager Helsport

  Helsport was established in 1951, and throughout the past 60 years, we've learned what it takes to make some of the best tents and sleeping bags in the world. We developed our first sleeping bags in 1954, launched our first tent in 1957, and have shown innovation in our use of details, fabrics and other materials. We created the world's first tunnel tent in 1970, and have since then set several international standards in development. With pride we can tell you that we received or first design award in 1968 and most recently in 2013. Helsport is a proud part of Brav. HQ is in Melhus, Trondheim.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 12:50

 • Five Seasons söker agent till Norrland

  Five Seasons söker en agent som vill vara med och växa tillsammans med oss. Ni som antar utmaningen har ett uppbyggt nätverk inom branschen, gillar att vara ute och träffa kund, sport och har gott sinne för mode med funktion. Vi antar att du har erfarenhet från en liknande försäljning tidigare och kanske har ett antal andra märken som kan komplettera Five Seasons i portföljen. Som agent kommer du att vara ansvarig för de befintliga kunderna i ditt geografiska område samt bearbetar nya kunder för Five Seasons räkning.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 10:35

 • Alewalds söker inspirerande säljledare, säljare och verkstadspersonal

  Vill du ha roligt på jobbet och drivs av att inspirera människor till en aktiv livsstil? Då är du den vi söker! Hos Alewalds jobbar lagspelare som brinner för försäljning och som älskar att jobba med människor. Service, energi, tävlingsanda och passion är grundstenar som gjort oss till en stark aktör i sportbranschen. Vi har med stor framgång valt att specialisera oss främst inom friluftsliv, längd- och turskidor samt långfärdsskridskor.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 14:53

 • Kundtjänstmedarbetare till Roswi

  Har du erfarenhet från kundtjänst och brinner för att ge god service? Är du en ordningsam och social person med stort kundfokus? Då är tjänsten som kundtjänstmedarbetare hos Roswi något för dig!

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 14:01

 • Tretorn söker en Product Manager för Outerwear

  Under 2015 initierade Tretorn ett större förändringsarbete med syftet att stärka varumärket och öka varumärkeskännedomen, vilket bland annat resulterat i en rad olika prestigefyllda utmärkelser mycket tack vare ett ambitiöst och dedikerat team. Nu flyttar Tretorn fram positionerna ytterligare och skapar bättre förutsättningar för kreativt innehåll, ökad digital närvaro och en starkare produktportfölj genom rekryteringen av nya roller till produktavdelningen.

  Platsannonser Egmont Publishing, i går, 16:48

 • Tretorn söker en Product Manager för Footwear

  Under 2015 initierade Tretorn ett större förändringsarbete med syftet att stärka varumärket och öka varumärkeskännedomen, vilket bland annat resulterat i en rad olika prestigefyllda utmärkelser mycket tack vare ett ambitiöst och dedikerat team. Nu flyttar Tretorn fram positionerna ytterligare och skapar bättre förutsättningar för kreativt innehåll, ökad digital närvaro och en starkare produktportfölj genom rekryteringen av nya roller till produktavdelningen.

  Platsannonser Egmont Publishing, i går, 16:18

 • Pinewood söker Resande Säljare till region Norra Sverige

  Pinewood® erbjuder sina kunder friluftskläder där en kombination av hög kvalitet, bra funktion, god passform samt utmärkt design gör oss marknadsledande inom våra marknadssegment jakt, fiske, friluftsliv samt hundsport. Vi finns representerade både i Sverige och ute i Europa. <br>Läs mer om oss via <a href="www.pinewood.eu">www.pinewood.eu</a>.</br>

  Platsannonser Egmont Publishing, 2018-09-18 11:14

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Tretorn gör jackor av skräp

1 kommentar

Samuel: Tretorn levererar alltid!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842