Pinewood söker Resande Säljare till region Norra Sverige

Pinewood söker Resande Säljare till region Norra Sverige

Publicerad

Pinewood® erbjuder sina kunder friluftskläder där en kombination av hög kvalitet, bra funktion, god passform samt utmärkt design gör oss marknadsledande inom våra marknadssegment jakt, fiske, friluftsliv samt hundsport. Vi finns representerade både i Sverige och ute i Europa.
Läs mer om oss via www.pinewood.eu.

Skapar du starka kundrelationer?
Gillar du att ge bästa service och kundupplevelse?
Vill du representera ett marknadsledande varumärke?
Kan du sälja in ett varumärkeskoncept och generera långsiktiga affärer?

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och utvecklande arbete där du som säljare har stor frihet att planera din vardag och din utveckling. Du arbetar resande på region Norra Sverige (Gävle och uppåt) och du kommer att utgå från ditt hemmakontor.

Du blir del av en gemenskap i ett glatt sälj- och marknadsgäng där vi tillsammans jobbar för att stärka varumärket och öka våra marknadsandelar.

Dina arbetsuppgifter är att:

 • Skapa, utveckla, vårda nya och befintliga kundrelationer.
 • Presentera och sälja hela vår kollektion.
 • Ge våra kunder bästa möjliga service.
 • Skapa säljfrämjande åtgärder.
 • Medverka på kundevent och införsäljningsmässor.


Dina erfarenheter

För att lyckas i rollen ser vi att du har stor säljerfarenhet med goda resultat. Att ha arbetat inom jakt- & friluftsbranschen är meriterande men inget krav. Du är van vid ett digitalt arbetssätt och har god vana i Officepaketet. B-Körkort är ett krav.

Dina egenskaper

Din personlighet är mycket viktig för oss. Du har ett trevligt, lättsamt sätt och uppfattas som lyhörd. Du har förmågan att se kundernas behov i kombination med din starka drivkraft att lyckas. Du är van vid ett självständigt arbete som du planerar och strukturerar upp på ett tydligt sätt. Självklart har du ett intresse för friluftsliv, skog och natur.

Kontakta oss

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marknad- & Försäljningschef Ola Passmark på tel. 070-690 66 87.

Då urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkomnar vi din ansökan snarast. Ansök snarast möjligt med CV och personligt brev till: ola.passmark@pinewood.se. Märk mailet med "SÄLJARE" i ämnesraden.
Ansök senast 30/10. Rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

 • Product Manager Helsport

  Helsport was established in 1951, and throughout the past 60 years, we've learned what it takes to make some of the best tents and sleeping bags in the world. We developed our first sleeping bags in 1954, launched our first tent in 1957, and have shown innovation in our use of details, fabrics and other materials. We created the world's first tunnel tent in 1970, and have since then set several international standards in development. With pride we can tell you that we received or first design award in 1968 and most recently in 2013. Helsport is a proud part of Brav. HQ is in Melhus, Trondheim.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 12:50

 • Five Seasons söker agent till Norrland

  Five Seasons söker en agent som vill vara med och växa tillsammans med oss. Ni som antar utmaningen har ett uppbyggt nätverk inom branschen, gillar att vara ute och träffa kund, sport och har gott sinne för mode med funktion. Vi antar att du har erfarenhet från en liknande försäljning tidigare och kanske har ett antal andra märken som kan komplettera Five Seasons i portföljen. Som agent kommer du att vara ansvarig för de befintliga kunderna i ditt geografiska område samt bearbetar nya kunder för Five Seasons räkning.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 10:35

 • Alewalds söker inspirerande säljledare, säljare och verkstadspersonal

  Vill du ha roligt på jobbet och drivs av att inspirera människor till en aktiv livsstil? Då är du den vi söker! Hos Alewalds jobbar lagspelare som brinner för försäljning och som älskar att jobba med människor. Service, energi, tävlingsanda och passion är grundstenar som gjort oss till en stark aktör i sportbranschen. Vi har med stor framgång valt att specialisera oss främst inom friluftsliv, längd- och turskidor samt långfärdsskridskor.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 14:53

 • Kundtjänstmedarbetare till Roswi

  Har du erfarenhet från kundtjänst och brinner för att ge god service? Är du en ordningsam och social person med stort kundfokus? Då är tjänsten som kundtjänstmedarbetare hos Roswi något för dig!

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 14:01

 • Tress Sport & Lek AB söker säljare i Östergötland och Södermanland

  En sportig och ungdomlig säljare söks till Östergötland och Södermanland. Tress Sport & Lek AB är ett av landets ledande företag vad gäller sport- och lekutrustning. Vi lagerhåller över 5000 kvalitetsprodukter för omgående leverans. Tress erbjuder de flesta och de bästa produkterna till lekplats, utemiljö, näridrottsplatser, skolidrott, förskola, fitness, badhus och mycket mera. Är du den sportiga och ungdomliga utesäljaren med erfarenhet av fysisk direktförsäljning?

  Platsannonser Egmont Publishing, i går, 12:07

 • Tretorn söker en Product Manager för Outerwear

  Under 2015 initierade Tretorn ett större förändringsarbete med syftet att stärka varumärket och öka varumärkeskännedomen, vilket bland annat resulterat i en rad olika prestigefyllda utmärkelser mycket tack vare ett ambitiöst och dedikerat team. Nu flyttar Tretorn fram positionerna ytterligare och skapar bättre förutsättningar för kreativt innehåll, ökad digital närvaro och en starkare produktportfölj genom rekryteringen av nya roller till produktavdelningen.

  Platsannonser Egmont Publishing, i går, 16:48

 • Tretorn söker en Product Manager för Footwear

  Under 2015 initierade Tretorn ett större förändringsarbete med syftet att stärka varumärket och öka varumärkeskännedomen, vilket bland annat resulterat i en rad olika prestigefyllda utmärkelser mycket tack vare ett ambitiöst och dedikerat team. Nu flyttar Tretorn fram positionerna ytterligare och skapar bättre förutsättningar för kreativt innehåll, ökad digital närvaro och en starkare produktportfölj genom rekryteringen av nya roller till produktavdelningen.

  Platsannonser Egmont Publishing, i går, 16:18

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Tretorn gör jackor av skräp

1 kommentar

Samuel: Tretorn levererar alltid!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842