UNDER ARMOUR söker en Supply Chain Manager

UNDER ARMOUR söker en Supply Chain Manager

Publicerad

Under Armour är ett av världens ledande och mest snabbväxande sportvarumärken. Vill du vara en del av att bygga upp Under Armour i Norden? MnO söker en Supply Chain Manager för Under Armour som ska vara med och leda vår back-office team. Du är ansvarig för samtliga administrativa och logistiska processer vad gäller Under Armour för samtliga marknader i Norden.

Du leder ett team bestående av fyra personer. Du ska tillsammans med dem ansvara för att orderboken är uppdaterad och korrekt, förse kunder löpande med den information de efterfrågar, se till att leveranser kommer in på lager och levereras ut i tid samt att uppföljning och customer service fungerar enligt direktiv. Du rapporterar direkt till COO och arbetar även nära säljansvariga på samtliga marknader. Du är vår administrativa och logistiska huvudkontakt mot Under Armours Europakontor i Holland, och ansvarar för att den dialogen sköts på bästa vis. Du är ansvarig för våra inköpsprocesser och ska säkerställa att inköpen sköts korrekt enligt direktiv. Du tycker om system, är lättlärd inom IT och har lätt för att se flöden och sammanhang.

Du är väldigt noggrann och drivs av ordning och reda gällande siffror och flöden. Du gillar och behärskar att hålla många bollar i luften. Du ser till att alla funktioner inom ditt team drar åt samma håll och levererar resultat enligt plan. Ditt arbete och ansvar spänner ifrån strategisk långsiktig planering till att få den dagliga operativa driften att fungera. Du tycker om en blandning av operativt arbete och strategiskt planerande.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk organisation och ett av branschens snabbast växande varumärken!

Det är meriterande med liknande tjänst ifrån andra varumärken.

Arbetsuppgifter

 • Ditt huvudansvar rör de administrativa processerna för Under Armour
 • Du kommer med ditt team arbeta nära kunder, internt med COO, Säljchef och säljansvariga samt med motparter hos leverantör i Holland
 • Du ansvarar för att samtliga logistiska flöden planeras och utförs enligt plan
 • Du rapporterar direkt till COO
 • Du har personalansvar och ska vara väl insatt i samtliga funktioner inom ditt ansvarsområde och löpande arbeta för att optimera arbetet inom resp område


Din profil

 • Du har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete, helst inom sportbranschen eller liknande bransch
 • Du har gärna erfarenhet av personal och att leda grupper
 • Du är mycket strukturerad och fäster stor vikt vid siffror och detaljer
 • Du tycker om att ha många bollar i luften samtidigt, och drivs av att arbeta mot mål!
 • Du behärskar svenska och engelska flytande, kunskap i finska och/eller danska är meriterande
 • Du har mycket god IT vana, är duktig på Excel och är snabblärd i nya system och program; erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV är särskilt meriterande


Välkommen in med en motiverande ansökan om varför just du skulle passa för denna roll!

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@mno.se

Företag
MNO International AB

Referens
UASCM-2018-07

MnO International AB är ett distributionsföretag inom sport och mode. Bolaget har funnits sen 1997 och har sitt huvudkontor i Stockholm, med filialer i Helsingfors och Köpenhamn. Försäljningen är idag till totalt 26 länder, med fokus på Skandinavien. Bolagets filosofi bygger på en stark och långsiktig relation med våra partners, återförsäljare, agenter och producenter, genom en effektiv och professionell organisation och ett starkt engagemang. Vi är ca 75 personer som sitter på 3000kvm med kontor och showrooms i Hammarby Sjöstad. För mer information se www.mno.se.

 • 2XU Sweden AB söker en Key Account Manager

  Älskar du utmaningar och är idrott och hälsa en naturlig del av ditt liv? Är du en strategisk säljare med driv och engagemang? Som Key Account Manager för 2XU i Sverige ansvarar du för försäljningen hos våra kunder och erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch.

  Platsannonser Egmont Publishing, i dag, 09:04

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Oakley vill ut i skogen – storsatsar på MTB

7 kommentarer

Yes Sverige: Mm mm, brukar inte kommentera, men nu måste jag, jag förstår inte Ulriks klagomål, det här är en branschtidning som jobbar för att branschen ska må bra i Sverige. Ulrik verkar bara vara bitter....

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
 • Ispo Business 01-2018

 • Sportfack 01-2018

 • Sportfack 11-2017

 • Sportfack 10-2017

 • Sportfack 09-2017

 • Sportfack Bike Business 07/08–2017

 • Sportfack 07/08-2017

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842