Pinewood söker en Resande säljare till region södra Sverige

Pinewood söker en Resande säljare till region södra Sverige

Publicerad

Pinewood® erbjuder sina kunder friluftskläder där en kombination av hög kvalitet, bra funktion, god passform samt utmärkt design gör oss marknadsledande inom våra marknadssegment jakt, fiske, friluftsliv samt hundsport. Till region södra Sverige söker vi nu en säljare.

Skapar du starka kundrelationer?

Gillar du att ge bästa service och kundupplevelse?

Vill du representera ett marknadsledande varumärke?

Vill du bidraga till att Pinewood® tar ytterligare ett stort steg i sin utveckling?


Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och utvecklande arbete där du som säljare har stor möjlighet att påverka dina resultat och din utveckling. Du arbetar resande på region södra Sverige och har möjlighet att utgå från ett hemmakontor eller via vårt huvudkontor i Värnamo.

Du blir del av en gemenskap i ett glatt sälj- och marknadsgäng där vi tycker att det är lika viktigt att arbeta hårt som att ha roligt.

Dina arbetsuppgifter är att:

 • Att på fältet skapa, utveckla, vårda nya och befintliga kundrelationer.
 • Presentera och sälja in kampanjer samt nyheter.
 • Informera och ge våra kunder bästa möjliga service.
 • Skapa säljfrämjande åtgärder.
 • Medverka på kundevent och införsäljningsmässor.


Dina erfarenheter

För att lyckas i rollen ser vi att du har stor säljerfarenhet med goda resultat från sport- eller outdoorbranschen. Du har kanske till och med redan har erfarenhet från klädförsäljning. Du är van vid ett digitalt arbetssätt och har god vana i Officepaketet. B-Körkort är ett krav.

Dina egenskaper

Din personlighet är mycket viktig för oss. Du har ett trevligt, lättsamt sätt och uppfattas som lyhörd. Du har förmågan att se våra kunders behov i kombination med din starka drivkraft att lyckas. Du är van vid ett självständigt arbete som du planerar och strukturerar upp på ett tydligt sätt. Självklart har du ett intresse för friluftsliv, skog och natur.

Kontakta oss

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marknad- & Försäljningschef Ola Passmark på tel. 070-690 66 87.

Då urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkomnar vi din ansökan snarast. Ansök därför snarast möjligt med CV och personligt brev till: ola.passmark@pinewood.se. Märk mailet med "SÄLJARE" i ämnesraden, dock senast 18/6.

Rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Pinewood® erbjuder sina kunder friluftskläder där en kombination av hög kvalitet, bra funktion, god passform samt utmärkt design gör oss marknadsledande inom våra marknadssegment jakt, fiske, friluftsliv samt hundsport. Vi finns representerade både i Sverige och ute i Europa. Läs mer om oss via www.pinewood.eu

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fourfield lämnar NK

4 kommentarer

framtid: Nu har Sealife öppnat upp NK Sport & Fritid och det känns redan fräschare och som om personalen mår bättre. En mycket trevligare butik än innan. Lycka till Sealife och ni kommer få fina resultat...

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
 • Ispo Business 01-2018

 • Sportfack 01-2018

 • Sportfack 11-2017

 • Sportfack 10-2017

 • Sportfack 09-2017

 • Sportfack Bike Business 07/08–2017

 • Sportfack 07/08-2017

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842