Swedemount Sportswear & Fashion söker Marknadskoordinator/Grafiker

Swedemount Sportswear & Fashion söker Marknadskoordinator/Grafiker

Publicerad

Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 14 butiker och E-handel under namnen Sportshopen och Bazar, belägna från Värmland i norr, Bohuslän samt Göteborg, till Halland i söder. Tjänsten innebär en projektledande roll med uppgift att ta fram, samordna och koordinera marknadskommunikation tillsammans med marknadsansvarige.

Om företaget

Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 14 butiker och E-handel under namnen Sportshopen och Bazar, belägna från Värmland i norr, Bohuslän samt Göteborg, till Halland i söder. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige inom försäljning av sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar, och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har vi skapat stark tillväxt. Företaget har ca 280 anställda och omsätter drygt 500 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade nordens största sportbutik (14 000 kvm). 2018 öppnades även ett kontor i Sisjön, Göteborg.

Läs mer på www.sportshopen.com

Ditt ansvar

Tjänsten innebär en projektledande roll med uppgift att ta fram, samordna och koordinera marknadskommunikation tillsammans med marknadsansvarige. Du jobbar med tryck- och webbproduktion. Du kommer att ha löpande kontakt med våra butiker så väl som externa partners i samband med produktion och implementation av marknadsmaterial.

Din kompetens

Vi söker dig som gillar att jobba med många olika saker, är flexibel och har ett tränat öga för bild, form och text. Samt erfarenhet av bakgrund inom mode- eller sportbranschen.
Om du har stor passion för outdoor och sport är det en stor fördel.

 • Dokumenterad erfarenhet och kunskaper av Adobe Creative inom webb och print.
 • Erfarenhet av marknads- eller kundarbete inom detaljhandel är en stark merit.
 • Har förmåga att driva och genomföra projekt, både i grupp och på egen hand.
 • Har erfarenhet av att skapa innehåll för nyhetsbrev, webbsidor, bloggar, sociala medier och bekväm med att vara beställare av content.
 • Har relevant högskoleutbildning och ett par års arbetslivserfarenhet.


Din personlighet

Som person är du strukturerad, positiv, prestigelös och har god framförhållning. Du uppskattar att vara en del av ett team, kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och gillar att jobba i högt tempo. Rak och tydlig i din kommunikation. Entusiasmerande och positiv i sin personlighet samt en god lagspelare.
Service minded.

Är du intresserad?

I denna process samarbetar vi med rekryteringsföretaget Modeverket. Ansöker gör du via www.modeverket.se under fliken "Lediga jobb". För ev. frågor om tjänsten är du välkommen att sända ett e-mail till Mattias Olsson på mattias@modeverket.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna din ansökan så snart som möjligt.

Placering i Göteborg alternativt Grebbestad efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ledare: Tack och hej då

4 kommentarer

Anders Nilson: Snyggt och lycka till Martin

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
 • Ispo Business 01-2018

 • Sportfack 01-2018

 • Sportfack 11-2017

 • Sportfack 10-2017

 • Sportfack 09-2017

 • Sportfack Bike Business 07/08–2017

 • Sportfack 07/08-2017