Lundhags söker Säljchef Sverige

Lundhags söker Säljchef Sverige

Publicerad

Swix Sport Group har en period med stark tillväxt bakom sig bland annat genom konsolidering men också en mycket stark tillväxt i Sverige med varumärkena Lundhags, Swix, Toko, Ulvang och Helsport. Vi söker nu en säljchef som skall leda denna resa tillsammans med vårt svenska säljteam bestående av sex säljare.

Swix Sport Group har en period med stark tillväxt bakom sig bland annat genom konsolidering men också en mycket stark tillväxt i Sverige med varumärkena Lundhags, Swix, Toko, Ulvang och Helsport. Tre år i rad har koncernen vunnit leverantörstestet inom sportbranschen i Norge och vi önskar nu att vidareutveckla branschens bästa team inom försäljning och kundservice. Starkt säljdriv, effektivisering av säljprocesser och nya digitala arbetsflöden skall hjälpa oss att nå våra ambitiösa mål. Det som gör oss till förstahandsvalet idag är inte detsamma imorgon. Vi söker nu en säljchef som skall leda denna resa tillsammans med vårt svenska säljteam bestående av sex säljare. Säljchefen rapporterar till Chief Commercial Officer (CCO) i Swix Sport Group. Arbetsplatsen är primärt Stockholm men resor är en del av jobbet.

Säljchef Sverige kommer att ha övergripande försäljningsansvar för alla varumärken på den svenska marknaden samt ska underlätta och samordna säljinsatser till alla svenska kedjor och återförsäljare i nära samarbete med varumärkesansvariga. I detta ligger bland annat att bidra till optimal fördelning av arbetsuppgifter inom teamet, utveckla säljkulturen och optimera säljprocesserna inom Swix Sport Group samt ledning och coaching för hela säljteamet i Sverige.

Vår nya säljchef har bred erfarenhet av försäljning, ledarskap och förhandling. God kännedom om säljuppföljningssystem och CRM är en förutsättning för att underlätta moderna och innovativa arbetssätt. Vi antar vidare att nya säljchefen har högskoleutbildning, stark analytisk förmåga och djup ekonomisk/kommersiell förståelse. Dessutom kommer vi att värdesätta ett tydligt ledarskap, hög grad av strukturell förmåga och nyfikenhet på tekniska/digitala trender. Om du har stor passion för outdoor och sport är det en stor fördel.

Vi står inför en spännande utvecklingsresa där säljchef Sverige kommer att vara starkt drivande – lösningsorientering och kulturbyggande kommer därför att vara centrala faktorer för att lyckas.

 Vi kan erbjuda ett mycket spännande och utvecklande jobb med kollegor som brinner för vad vi gör.

Ansökan och CV skickas så snart som möjligt men senast den 6. april till kontakt@amropdelphi.no, mark 76089.

Om du har några frågor om arbetet, vänligen kontakta Gina Loven, Chief Commercial Officer på +47 907 77 759, eller Trygve Rastad, Amrop Delphi, på +47 996 09 086.

Lundhags Skomakarna AB har kontor i Stockholm och Järpen och är en del av Swix Sport Group, världens ledande leverantör av valla under varumärkena Swix och Toko samt marknadsledande inom skidstavar och en stor aktör inom sporttextilier under varumärket Swix. Vidare har gruppen en betydande marknadsandel inom Outdoor genom varumärket Lundhags i kategorierna kängor, kläder, ryggsäckar och långfärdsskridskor samt varumärkena Ulvang (ulltextilier) och Helsport (tält och sovsäckar). HardRocx representerar gruppens satsning på cyklar. Det norska dotterbolaget Original AS är ledande i Skandinavien i teamwear, genom varumärkena Kalas och Swix. Moderbolaget Swix Sport AS har sin huvudsakliga verksamhet i Oslo och Lillehammer. Stavproduktion sker i ett dotterbolag i Litauen. Produkterna distribueras via dotterbolag i Sverige, Finland, Schweiz, Tyskland, USA och Japan. Försäljningen till andra marknader hanteras via distributörer. Portalen www.skisporet.no drivs genom Jacilla AS, även det ett helägt dotterbolag till Swix Sport AS. Swix Sport AS ägs till 100 procent av Ferd AS.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ledare: Tack och hej då

4 kommentarer

Anders Nilson: Snyggt och lycka till Martin

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

  • Sportfack 07/08-2017