Galvin Green söker produktuvecklare

Galvin Green söker produktuvecklare

Publicerad

Vi söker dig som vill vara med och utveckla högteknologiska golfkläder för golfaren som ställer höga krav. Den seriösa golfaren kompromissar vare sig med sitt spel eller sin utrustning. Och precis som golfaren är hängiven sin sport så brinner du för kläder med perfektion i fokus. Galvin Green kompromissar aldrig.  

Om jobbet
Rollen som Product Developer på Galvin Green innebär att du har ansvar över ett antal produkter inom herrkollektionen och du rapporterar till Brand Manager. I det dagliga arbetet jobbar du nära Product Manager men's. Du följer dina produkter från A till Ö. Kring vissa produkter jobbar du i team och i andra fall jobbar du helt individuellt. Med hjälp av designers tas ett första skissförslag fram. Du ansvarar för framtagning av en produktspecifikation som skickas till lämplig tillverkare för framtagning av prototyp och du gör produktkalkyler för dina produkter. När prototypen och kalkylen är klar gör du en uppdaterad produktspecifikation för att tillverka foto- och säljprover och justerar detaljer vid behov. Vidare håller du i all kommunikation med tillverkaren när det gäller beställning av foto- och säljprover, tidplan, priser och tygåtgång. I din roll följer du sedan produkten i mål med slutlig produktspecifikation till tillverkaren.
 
Om dig
Vi söker dig som har några års bakgrund inom textil och produktutveckling. Du har relevant utbildning, exempelvis har du läst till textilingenjör, textilekonom eller någon utbildning inom textildesign. Det är ett krav att du har jobbat inom sportbranschen och vi ser gärna att du älskar golf. Engelska måste du kunna hantera obehindrat. Vi uppskattar att medarbetare uttrycker sina uppfattningar och idéer och lyssnar på andras åsikter.
 
Vi erbjuder
Du får ansvar över att idé blir till verklig produkt. Galvin Green skapar golfkläder i världsklass. Det gör oss framgångsrika på marknaden. Men vi är inget utan engagerade, nyfikna och modiga medarbetare. Vi är ett värderingsstyrt företag med korta beslutsvägar vilket gör oss framgångsrika från insidan. Du kommer till en kreativ miljö där man trivs och stannar. Välkommen!  
 
Urval sker löpande, ansök därför så fort som möjligt, dock senast den 28 februari. Ansökan gör du här.
 • Gerisale söker kundkoordinator

  Gerisale, varumärkesdistributör och återförsäljare av bl. a. sportmärket Saucony, expanderar kraftigt på den nordiska marknaden och behöver därför snarast ett tillskott till sitt team. Här erbjuds du en kundnära och omväxlande roll hos en långsiktig arbetsgivare på ett familjärt bolag som arbetar med branschledande varumärken inom sport.

  Platsannonser Martin Willners, 2017-12-06 09:20

 • Faction Skis söker Sales Leader Scandinavia

  Faction skis, one of the fastest growing ski brands on the market, is seeking a talented sales leader for the Scandinavian market to sell Faction Skis, Roxy Skis and additional apparel and accessory brands.

  Platsannonser Martin Willners, 2017-11-02 11:54

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Bäst på Ispo: Bergans Stranda

2 kommentarer

Martin Willners: Det är en produkt för kommande höst/vinter. Så räkna med att den finns i butik i september.

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
 • Ispo Business 01-2018

 • Sportfack 01-2018

 • Sportfack 11-2017

 • Sportfack 10-2017

 • Sportfack 09-2017

 • Sportfack Bike Business 07/08–2017

 • Sportfack 07/08-2017