Thule söker butikssäljare till Thule Store Stockholm

Thule söker butikssäljare till Thule Store Stockholm

Publicerad

THULE STORE ägs av Thule Group som också äger varumärket THULE. För närvarande finns en butik under paraplyet THULE STORE, vilket är lokaliserad i Malmö. Nu öppnar vi ytterligare en butik på Kungsgatan i Stockholm och söker en butikssäljare.

Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt att lätt, säkert och snyggt ta med sig det man behöver och bryr sig om när man lever ett aktivt liv. Under mottot Active Life, Simplified.erbjuder bolaget produkter inom produkt-kategorierna Sport&Cargo Carriers (t.ex takräcken, takboxar, hållare för cykel-, vatten- och vintersporter som transporteras med bil), Active with Kids (t.ex cykelkärror, barnvagnar, cykelbarnstolar), RV Products (t.ex markiser, cykelhållare och tält för husbilar och husvagnar), Sport&Travel Bags (t.ex. vandrings-ryggsäckar, resväskor) och Bags for Electronic Devices (t.ex. dator- och kameraväskor).

Thule Group har cirka 2 200 anställda vid 8 produktionsanläggningar och 35 försäljningskontor över hela världen. Produkterna säljs på 140 marknader och försäljningen under 2016 uppgick till 5,6 miljarder kronor. www.thulegroup.com.


BUTIKSSÄLJARE
I februari, 2018 slår vi upp portarna till Thule Store i Stockholm och till vår butik söker vi en gedigen och erfaren BUTIKSSÄLJARE som kommer att fungera som en stöttepelare för vår Butikschef och som kan fungera som ställföreträdande Butikschef.

I rollen som butikssäljare skall Du först och främst kunna sälja, inte bara Thule produkter, utan hela konceptet med vad Thule som varumärke står för. Vår produktportfölj är väldigt bred, allt ifrån takräcke till barnvagnar. Vi säljer och tillverkar produkter som är innovativa, användarvänliga samt har snygg och förstklassig design. Vi vill att du skall brinna för konsumentprodukter, kontakten med kunderna och att arbeta för ett förstklassigt varumärke.

Vi förutsätter att du har en gedigen erfarenhet av butiksförsäljning, retailkoncept samt att du har ett öga för merchandising. Vidare skall du ha en förmåga att snabbt och lätt ta dig an administrativa uppgifter som ingår i arbetet. Du skall ha lätt för att kommunicera med konsumenter, men även andra intressenter både externt och internt inom Thule Group. Sammanfattningsvis skall du ha, god försäljningsvana, butikserfarenhet, vara administrativt kunnig, kommunikativ samt ha mycket goda kunskaper i engelska för att kunna uttrycka dig både skriftligt och verbalt.

Någon formell utbildning är inget krav mer än fullgjort gymnasium. Det är en fördel om du är en aktiv person med intresse inom sport och friluftsliv.

Vi tror på starkt lagarbete, både inom den enskilda arbetsgruppen men också genom hela företaget. Vi strävar efter att vara en öppen och nyfiken organisation, där vi delar vår kunskap och där vi inspirerar varandra. Inom Thule Group hittar du människor som har en passion för de produkter vi gör och för det outdoor företag vi är. Vi delar samma värderingar och vi gillar att ha kul. Alla våra medarbetare har ett gemensamt ansvar för att upprätthålla denna anda och bidra till den på bästa sätt.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta Johan Lindell, Store Manager Thule Store, +46 72 006 9046
Din ansökan vill vi ha senast den 4 februari. Ansöker gör du här.

 

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Burton Step On

1 kommentar

Niall Connolly: Hi guys, do you know when the step on bindings will be available again?

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

  • Sportfack 07/08-2017