Hilleberg söker en person till vår produktgrupp

Hilleberg söker en person till vår produktgrupp

Publicerad

Hilleberg the Tentmaker AB är ett familjeföretag som sedan 45 år designar, tillverkar och säljer tält av högsta kvalitet. Över hela världen är Hillebergs produkter förstahandsvalet för krävande tältanvändare och professionella äventyrare. På kontoret på Frösön sköter vi bland annat produktutveckling, strategiskt inköp, försäljning inom Europa och därmed kundservice till alla våra partners/butiker och kunder i Europa. Från koncernkontoret i Seattle bearbetar vi de utomeuropeiska marknaderna.

Våra tält tillverkas av vårt bolag i Estland. Mer info om företaget: www.hilleberg.se


Din roll i produktgruppen innebär att du är en del av ett team på fyra personer som arbetar med utveckling och kvalitetssäkring av våra produkter.

Exempel på arbetsuppgifter är utveckling av nya och befintliga produkter, att skapa nya och uppdatera befintliga produktionsunderlag, samt att säkerställa att nya och befintliga produkter uppfyller våra kvalitetskrav. Kommunikation sker på telefon eller via mail.

För att klara av arbetsuppgifterna behöver du ha erfarenhet  av att arbeta i Adobe, speciellt InDesign och Illustrator. Sömnadsvana är meriterande . Då vi har engelska som arbetsspråk utgår vi ifrån att du hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. 

Personliga egenskaper: Du är detaljfokuserad, analytisk och noggrann. Du kan jobba självständigt och i grupp, är ansvarstagande och strukturerad. Vi ser gärna att du är prestigelös och självklart är du en social och trevlig medarbetare.

På Hilleberg the Tentmaker genomför vi tältturer där alla anställda är med. För oss är det självklart att alla anställda har god kunskap om våra produkter och hur de används på bästa sätt.

Tjänsten
är en 12 månaders visstidsanställning på heltid. Arbetstiden är dagtid och du har månadslön. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information: 
Är du intresserad skickar du in ditt CV och ett personligt brev till vår VD Tomas Engström på mailadress tomas.engstrom@hilleberg.se

Urvalet till tjänsten kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan så snart som möjligt.

Sista dag för ansökan är 2017-10-27

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ledare: Behövs inköpen?

9 kommentarer

Johan: Tror vi kommer se en större polarisering både i butiksledet och i leverantörsledet. De butiker som väljer att bli smala för att kunna leverera kunskap och service på topp kommer garanterat ha en...

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

  • Sportfack 07/08-2017

  • Sportfack 06-2017

  • Sportfack 05-2017

  • Sportfack 04-2017