Hilleberg  söker en ekonom samt event- och VD-assistent 

Hilleberg  söker en ekonom samt event- och VD-assistent 

Publicerad

Hilleberg the Tentmaker AB är ett familjeföretag som sedan 45 år designar, tillverkar och säljer tält av högsta kvalitet. Över hela världen är Hillebergs produkter förstahandsvalet för krävande tältanvändare och professionella äventyrare. På kontoret på Frösön sköter vi bland annat produktutveckling, strategiskt inköp, försäljning inom Europa och därmed kundservice till alla våra partners/butiker och kunder i Europa. Från koncernkontoret i Seattle bearbetar vi de utomeuropeiska marknaderna. Våra tält tillverkas av vårt bolag i Estland.

Din tid fördelar du mellan ekonomiarbete, VD assitentsysslor och att vara behjälplig inför kundevent och turer.
På ekonomiavdelningen jobbar du främst med våra reskontror med allt vad det innebär med registrering, betalning, påminnelsehantering osv. Du gör även månadsavstämningar, har kund & leverantörs kontakt och hanterar intrastatrapportering.
I rollen som VD assistent ingår diverse administrativa göromål men främst statistikbearbetning. Här krävs god Excelkunskap.
Som eventassistent är du behjälplig i att administrera våra kundevent. Allt från utskick till deltagare till att fysiskt hantera tält som skall användas under turerna. Vissa av arbetsuppgifterna återkommer dagligen och ett antal arbetsuppgifter är mer generella och återkommer med olika intervaller. 

Du har erfarenhet ifrån att ha jobbat i affärssystem och i Excel. Du är noggrann och strukturerad, självgående och ansvarstagande och har en stark servicekänsla. Du är trygg i dig själv och har "skinn på näsan". Självklart är du en social och trevlig kollega. Flytande språkkunskaper, skriftligt och muntligt, i svenska och engelska förutsätts. Tyska är meriterande. 

På Hilleberg the Tentmaker genomför vi tältturer där alla anställda är med. För oss är det självklart att alla anställda har god kunskap om våra produkter och hur de används på bästa sätt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är dagtid och Du har månadslön. Tillträde enligt överenskommelse. 

Övrig information: Är Du intresserad skickar Du in Ditt CV och ett personligt brev till vår ekonomichef Carolina Geijer på mailadress carolina.geijer@hilleberg.se Urvalet till tjänsten kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan så snart som möjligt. 

Sista dag för ansökan är 2017-06-04. 

Mer info om företaget: www.hilleberg.se

 • Tress söker sportig och ungdomlig säljare till Östergötland och Södermanland

  Tress Sport & Lek AB är ett av landets ledande företag vad gäller sport- och lekutrustning. Vi lagerhåller över 5 000 kvalitetsprodukter för omgående leverans. Tress erbjuder de flesta och de bästa produkterna till lekplats, utemiljö, näridrottsplatser, skolidrott, förskola, fitness, badhus och mycket mera.

  Platsannonser Martin Willners, i dag, 13:03

 • Under Armour söker marknadskoordinator

  Under Armour är ett av sportbranschens snabbast växande varumärke med en årsomsättning på cirka 5 miljarder USD. Under Armour startades så sent som 1996 och har utvecklats till att vara en av marknadsledarna inom connected fitness, tekniska kläder, skor och accessoarer. Under Armours vision är att göra alla atleter bättre genom passion, design och ändlösa strävan efter innovation.

  Platsannonser Martin Willners, i dag, 12:05

 • Roswi AB söker Kundtjänstmedarbetare

  Har du erfarenhet av arbete inom kundtjänst? Är du serviceinriktad, strukturerad och trivs med att lösa kundernas problem? Vill du jobba på ett trevligt företag med trevliga arbetskamrater? Då är detta utmaningen för dig! Vi söker nu en medarbetare till vår kundtjänst.

  Platsannonser Martin Willners, i går, 16:31

 • Champion söker säljare

  Champion Northern Europe är ett ledande sportföretag i Norden. Vi söker en ambitiös säljare som är intresserad av att utvecklas tillsammans med oss.

  Platsannonser Martin Willners, 2017-04-10 10:36

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sportfack gör om sin Business

1 kommentar

Magnus wallin: Vore ju kul att se om ni nämner jofrab bland leverantörerna denna gången, den enda större leverantören (med bra varumärken) som inte är uppköpt av någon internationell jätte....

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
 • Sportfack 05-2017

 • Sportfack 04-2017

 • Sportfack 03-2017

 • Sportfack Snow Business 02-2017

 • Sportfack 02-2017

 • Sportfack 2017-01

 • Sportfack 11-2016