Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Skhoop Disa Vest

Veckans produkt: Skhoop Disa Vest

Åreföretaget Skhoop går vidare med sina varma plagg för en aktiv livsstil. Nu finns långvästen Disa även i en tvåfärgad version.

Den populära långvästen Disa finns nu i en tvåfärgad variant, det är som att bära kjol och väst i ett. Tajt huva och figurnära passform. Fungerar lika bra som mellanlager på vintern eller som ytterplagg på hösten och våren. Värmer både rumpa och kropp. Det finns två handfickor framtill med dragkedjor för förvaring eller för att värma kalla händer. Modellen, som är Oeko-Tex-certifierad, kommer att finnas i fyra olika färgställningar.  

Säljs av: Skhoop

Läs mer på www.skhoop.se

Återförsäljarkontakt: http://www.newelement.se/

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206