Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Thule VeloSpace XT

Veckans produkt: Thule VeloSpace XT

Thule VeloSpace XT är den mångsidiga cykelhållaren för alla typer av cyklar. Tack vare den höga lastkapaciteten går det även att transportera elcyklar och tunga mountainbikes.

De extra långa hjulhållare gör det möjligt att transportera stora cyklar (med en hjulbas på upp till 1 300 mm), och de justerbara pumpspännen med extra långa hjulremmar gör det enkelt att fästa fatbikehjulen (hjul på upp till 4.7 tum) vid transport.

Thule VeloSpace XT har enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med Thule AcuTight momentbegränsande vred som klickar när det optimala vridmomentet har uppnåtts.

Den stabila dragkrokskopplingen gör det enkelt att montera och justera cykelhållaren innan den låses fast med spännhandtaget. Den smarta fotmanövrerade tiltfunktionen gör bagageutrymmet lättåtkomligt. Även väldigt stora bakdörrar kan öppnas tack vare den stora fällvinkeln

Thule VeloSpace XT fås båda till 2 och 3 cyklar och lastkapaciteten kan utökas med hjälp av Thule VeloSpace XT Bike Adapter.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206