Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Thule Stir

Veckans produkt: Thule Stir

Thule Stir är en ryggsäck med enkel och ren design för längre dagsturer, med anpassningsbar rygglängd, flera lättillgängliga fickor och regnskydd.

StormGuard-systemet kombinerar ett partiellt regnskydd med ett vattentätt bottenskikt för att skapa en fullständigt vädertålig väska. StormGuard ger bättre åtkomst, håller utrustningen torrare och är mer hållbart än ett traditionellt regnskydd.

Ryggsäcken har också ett blixtlås på sidan som ger enkel åtkomst till din utrustning, en elastisk ficka på axelremmen för telefon och andra småsaker, en fästpunkt med reflexer, en framficka för snabb åtkomst, två fästanordningar för vandringsstavar eller isyxor samt höftbälte och bröstrem som är avtagbara för stadsanvändning. Locket ger lätt åtkomst och har en skyddande stormklaff samt 10 cm reglerbarhet runt överkroppen ger perfekt passform.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206