Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Thule Stir

Veckans produkt: Thule Stir

Thule Stir är en ryggsäck med enkel och ren design för längre dagsturer, med anpassningsbar rygglängd, flera lättillgängliga fickor och regnskydd.

StormGuard-systemet kombinerar ett partiellt regnskydd med ett vattentätt bottenskikt för att skapa en fullständigt vädertålig väska. StormGuard ger bättre åtkomst, håller utrustningen torrare och är mer hållbart än ett traditionellt regnskydd.

Ryggsäcken har också ett blixtlås på sidan som ger enkel åtkomst till din utrustning, en elastisk ficka på axelremmen för telefon och andra småsaker, en fästpunkt med reflexer, en framficka för snabb åtkomst, två fästanordningar för vandringsstavar eller isyxor samt höftbälte och bröstrem som är avtagbara för stadsanvändning. Locket ger lätt åtkomst och har en skyddande stormklaff samt 10 cm reglerbarhet runt överkroppen ger perfekt passform.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842