Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: Thule AllTrail

Veckans Produkt: Thule AllTrail

Det är de smarta detaljerna som gör att Thule AllTrail skiljer ut sig från alla andra vandringsryggsäckar. Och som gör den så mångsidig.

En av grundtankarna med Thule AllTrail är att det ska vara lätt att komma åt sakerna som du har packat i den. Den har en mängd smarta funktioner som ett höftbälte med VersaClick-fästen där du kan fästa allt från vattenflaskan till kameraväskan, och en vattentät ficka där du kan lägga mobilen och andra värdesaker.

På framsidan har den en stor Shove-It-ficka där du kan stoppa in skaljackan, ett extra mellanlager eller annat som du snabbt vill komma åt.

Thule AllTrail kan dessutom utrustas med vätskesystem, och bärsystemet är gjort för att ventilera bra.

Ryggsäcken finns i storlekarna 35 och 45 liter, och i versioner anpassade för män och kvinnor.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

17 kommentarer

Blinto ATL Vecka 8: Vore givetvis intressant med en granskning av både det ena och det andra inom branschen. Men faktum är att Sportfack består av 1 person, resten är mer eller mindre löst anknutna journalister, låt...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842