Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: Thule Shield Panniers

Veckans Produkt: Thule Shield Panniers

Cykelväskor som fästs på pakethållaren är det bästa sättet för cyklister att få med saker. De är lika bra för cykelpendlaren som för de som vill ha med cykeln på resan.

Cykelväskorna Thule Shield Pannier är smarta väskor med rulltopp och vattentätt material som gör att du kan ha dem fastspända på cykeln oavsett väder. Väskorna monteras på sidan av pakethållaren antingen fram eller bak, och ett snabbfäste gör det enkelt att fästa och ta loss väskan.

Thule Shield Pannier finns i två storlekar, 14 och 24 liter, och i tre färger – alla med reflexdetaljer på alla sidor.

 

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

17 kommentarer

Blinto ATL Vecka 8: Vore givetvis intressant med en granskning av både det ena och det andra inom branschen. Men faktum är att Sportfack består av 1 person, resten är mer eller mindre löst anknutna journalister, låt...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842