Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: Thule Yepp Nexxt Maxi

Veckans Produkt: Thule Yepp Nexxt Maxi

Thule Yepp Nexxt Maxi är en ny typ av cykelbarnstol med mjuk sits och rygg så att barnet sitter skönt. Och säkert.

Barnet sitter säkert och skönt i den här cykelbarnstolen med vadderade axelremmar samt en mjuk och stötabsorberande sits. Kombinationen av ett hårt skal och en mjuk sits gör cykelbarnstolen både robust och skön att sitta i.

Fotstöden kan justeras i höjdled, och det magnetiska spännet är så enkelt att låsa att barnet snart lär sig göra det själv Barnet kan däremot inte öppna det själv.

Thule Yepp Nexxt Maxi är gjord för barn mellan 9 månader och upp till 6 år. Eller barn upp till 22 kilo. Stolen fästs med en snabbkoppling i cykelns pakethållare.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206