Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: Under Armour Bandit 3

Veckans Produkt: Under Armour Bandit 3

Under Armour utmanar inte bara på gymmen. Deras löparskor har fler spännande lösningar, och Bandit 3 är skon det snackas om.

De löpare som har ett neutralt steg och som letar efter en lätt sko med mycket löpkänsla ska välja Bandit 3. Skon väger bara 210 gram i dammodell och 260 gram i herr, och ovandelen i Threadbornematerialet gör att den har en hög ventilation och smiter åt runt foten. Ovandelen är dessutom helt sömlös för optimal passform och minimal risk för skav.

Mellansulan består av materialet Charged Cushioning som ger en mjuk landning och ett explosivt frånskjut. För att spara vikt har det slitstarka gummit minimerats och sitter enbart där skon har kontakt med underlaget. Drop 10 mm.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

17 kommentarer

Blinto ATL Vecka 8: Vore givetvis intressant med en granskning av både det ena och det andra inom branschen. Men faktum är att Sportfack består av 1 person, resten är mer eller mindre löst anknutna journalister, låt...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842