Denna sida är en annons från vår partner
Veckans Produkt: Under Armour Power In Pink

Veckans Produkt: Under Armour Power In Pink

Under Armour har stöttat kampen mot bröstcancer i många år. I år kom kampanjen "Power In Pink" till Europa och drog in en halv miljon kronor tillvälgörenhet.

I årets kollektion i Under Armours kampanj "Power In Pink" fanns specialversioner i rosa av de två fotbollsskorna Spotlight och ClutchFit. Under oktober månad spelade flera av Under Armours spelare i fotboll och rugby i de rosa skorna, bland andra Arsenals Granit Xhaka, Olympique Lyonnais Memphis Depay, Wasps James Haskell och Scarlets Leigh Halfpenny. Skorna fanns också till försäljning i en begränsad upplaga på bara 200 skor.

Skorna tillsammans med kläder i kampanjen drog in en halv miljon kronor till cancerforskning, och sedan starten av Under Armours engagemang mot bröstcancer har företaget skänkt runt 80 miljoner kronor för att stötta byggandet av Under Armour Breast Health Innovation Centre i USA.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842