Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: SwissChamp

Veckans produkt: SwissChamp

Söker du en fickkniv som "har allt"? Då ska du välja den klassiska modellen SwissChamp – känd från tv-serien MacGyver. En av de första modellerna, 91 mm lång och löser alla tänkbara problem med sina 33 smarta funktioner.

SwissChamp från Victorinox är en av de mest kända och klassiska fickverktygen, inte bara för att den använts flitigt av MacGyver i TV-serien med samma namn. Utan också för att det finns få andra redskap som man kan göra så otroligt många olika saker med.

Fjälla fisk, klipp, såga, skruva
Med verktygen du hittar på SwissChamp kan du bland annat ta loss fiskekrokar, fjälla fisk, klippa, såga i trä och metall, läsa den pyttelilla texten som står på baksidan av din iPhone, skruva åt den där lösa skruven i glasögonskalmen eller öppna en flaska Chateauneuf du pape med? SwissChamp kombinerar 33 praktiska verktyg i en stilfull och skräddarsydd kostym.

Vill du veta vilka de 33 verktygen är? Klicka här.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842