Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Kupilka kåsor

Veckans produkt: Kupilka kåsor

Söker du kåsor tillverkade med miljötänk? Ta en titt på varumärket Kupilka! Kupilka kåsor är gjorda av Kareline, naturfiberkompositmaterial. Både biomaterialet och produkterna tillverkas med användning av EKOenergi i Finland.

Med Kupilka i din hand bär du med dig en urgammal tradition. Kvalitetsdesign kombinerat med ny teknologi av högsta kaliber med miljövänliga tallriksuppsättningar. Kupilkas kåsor finns i flera olika storlekar, från 5 cl upp till 5,5 dl som är perfekt för att äta mat eller soppa ur. Kommer också i flera olika färger.

50 procent träfiber och 50 procent plast
Kupilka kåsor är tillverkade i en komposit med 50 % träfiber och 50 % plast. Blandningen av material gör att man kombinerar plastens fördelar i design och formbarhet med träet som gör att mindre plast går åt. En annan viktig fördel är att det går att hålla en Kupilka kåsa mycket mer hygienisk då det inte kan krypa in bakterier i träfibrer.

Vill du veta mer? Klicka här.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842